23948sdkhjf
Del siden

Bygma Gruppen A/S

Bygma Gruppen A/S beskæftiger ca. 2100 ansatte fordelt på 93 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet, med aktiviteter inden for salg og distribution af trælast, bygnings- og byggemarkedsprodukter til både det professionelle og private marked. Med en samlet forventet omsætning på mere end 5,5 mia. DKK hører Bygma Gruppen A/S til blandt de største i branchen.

En solid virksomhed med en stolt historie. I Bygmas lange historie har det altid været den samme grundlæggende filosofi som virksomheden er blevet drevet efter. Det gode købmandskab, flid og fremsynethed er grundstenene i Bygmas forretning. En filosofi som også vil kendetegne Bygma i fremtiden.

Bygma Håndværkerbutik
Bygmas håndværkerbutikker er de professionelles butikker.

De er tæt knyttet til vores trælaster og tilbyder tusindvis af varenumre inden for værktøj, beslag, beklædning, sikkerhedsudstyr og forbrugsvarer – er der noget, vi ikke har, så skaffer vi det.

Men det er vores fagligt kompetente personale, der gør forskellen. De er specialuddannede, så de kan fungere som professionelle sparringspartnere og servicere på det høje niveau, der kræves, når man handler med professionelle.

Bygma Trælast
Bygmas trælaster er strategisk placeret over hele landet, således at vi kan yde byggevarebranchen optimal service og betjening. Sortimentet omfatter alt fra tømmer og tagsten til isoleringsmaterialer og færdigelementer – er der noget, vi ikke har, så skaffer vi det.

Vores topprofessionelle personale giver råd og vejledning om korrekt materialevalg, og moderne teknologi inden for logistik sikrer hurtige og præcise leverancer.

Bygma Projektsalg
Bygmas projektorganisation er en landsdækkende rådgivnings- og salgsorganisation, der står til rådighed som din professionelle sparringspartner, når der skal planlægges til større entrepriser. Vi har stor kompetence i at følge byggeprojekter helt til dørs.

Vi er faguddannede specialister og særdeles stærke i rådgivning omkring: Befæstelse, ankrer, dørgreb, dørlukkere, skydedørsanlæg, låse og sikring samt fugemasser.

Vi er uddannet til, sammen med dig, at optimere dine byggeprojekter og sikre helheden i valget af beslag, befæstelse og værktøj. Vores kompetencer står til din rådighed og omfatter råd og vejledning allerede i projekteringsfasen, hvor det er vigtigt, at de valg, du foretager, er optimale i forhold til såvel arkitektur, funktionalitet, kvalitet, statiske beregninger og ikke mindst lovgivning.

Bygma Gruppen A/S
Transformervej 12
2860 Søborg
Danmark
CVR nummer: DK22069519
P nummer: 1001542206
65
PEFC

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.318