23948sdkhjf
Del siden

ista Danmark A/S

ista er en af verdens førende virksomheder inden for serviceydelser til optimering af energieffektivitet i bygninger – især i bolig- og erhvervsejendomme. Vi hjælper ejendomsadministratorer, ejere og beboere over hele verden med at måle, visualisere og afregne energi- og vandforbrug. 
 
Vi tilføjer ejendomme, deres beboere og ejere bæredygtig værdi. For at opnå dette administrerer vi data og processer, der hjælper til at gøre ejendomme klimavenlige, sikre og trygge.  
 
I dag er ista repræsenteret i 22 lande.  
 
Vores produkter omfatter bl.a.: 
Varmemåler
Vandmåler
Energimåler 
Røgalarm 
Fugtmåler 
 
ista’s EcoTrend app gør forbruget transparent og giver beboere et hurtigt overblik over deres forbrug. For at gøre ista’s Ecotrend app så brugervenlig som muligt, kan man sammenligne sit forbrug med forrige perioder og ejendommens gennemsnit. Det gør det nemt at spare energi, omkostninger og CO2.   Gennemsnitligt sparer hver husholdning 20% på varmeregningen med EcoTrend. 
 
Mere end 120 års historie - helt kort 
Clorius blev etableret i Danmark i 1902 af brødrene Odin og Aksel Clorius, som dermed skabte grundlaget for al varmemåling i verden. I 1994 gik det tyske selskab ista sammen med danske Clorius om at blive til dét, du i Danmark i dag kender som ista Danmark A/S.

ista Danmark A/S
Borupvang 5B
2750 Ballerup
Danmark
CVR nummer: DK24232816
P nummer: 1003014358
ISO 9001:2008
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.313