23948sdkhjf
Del siden

Scantron A/S

Scantron leverer komplette adgangssystemer til etageejendomme og erhverv. Vi leverer totalløsninger og driftssystemer indenfor dørtelefoni, adgangskontrol og brandkommunikation.

Vores løsninger bruges i:

  • Boligforeninger
  • Erhverv
  • Institutioner
  • Kollegier

Se eksempler under vores referencer.

Scantron leverer løsninger, der byder alle velkommen og styrer adgang til alle typer af ejendomme. Vi lægger stor vægt på sikkerhed, brugervenlighed og præsentabelt udseende. Derfor er vores produkter altid af høj kvalitet, baseret på den nyeste teknologi – udført i fornemt og nutidigt design.

Scantron har siden starten af 80’erne udbudt professionelle løsninger inden for vores produktområde. Vi samarbejder tæt med bygherrer, rådgivende ingeniører og installatører om at etablere de mest attraktive løsninger for ejendomsbesiddere og brugere.

Scantron findes både i Danmark og i Sverige og vores løsninger er baseret på egen udvikling, egen produktion samt samarbejde med eksperter på området for at skabe sikre, effektive og brugervenlige løsninger. Alle standardvarer leveres med installationsvejledninger, manualer og brugervejledninger. Derudover yder vi telefonsupport og kan komme ud til installationslokationen, hvis der er behov for dette. På alle måder vil vi sikre, at I får den bedste vejledning til installationen, og at slutkunden får den bedste oplevelse af brugen af produktet.

Scantron A/S
Gammelsø 2
5000 Odense C
Danmark
CVR nummer: DK26157374
P nummer: 1008578687
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.313