23948sdkhjf

G. Tscherning A/S

G. Tscherning A/S beskæftiger sig med bl.a. nedrivning, miljøsanering, anlægsarbejde, byggepladsservice og maskinudlejning.

Nedrivning - Fra kirurgisk indgreb til totalrydning
Tscherning er ikke blot blandt de bedste, når det gælder miljø og kvalitet indenfor selektiv kontrolleret nedrivning. Vi er også specialister i opgaver, hvor andre giver op. Med vores tekniske baggrund og egne bygningsingeniører ved vi eksempelvis, hvornår man bør afstive blivende konstruktioner. Blandt andet derfor henter rådgivere råd og hjælp til beskrivelser og overslag hos os. Uanset opgaven har vi materiellet, mandskabet og erfaringen. Faktisk er vi blandt dem, der har flest maskiner og den største kapacitet i Danmark.

Miljøsanering
Miljøsanering er et område i konstant udvikling hos G. Tscherning A/S. Vi er tredobbelt certificeret indenfor Kvalitet, Miljø og Arbejdsmiljø (KMA), samt medlem af Asbestforeningen og har altid fokus på at løse opgaverne på en forsvarlig måde overfor både mennesker og miljøet. Det er en naturlig del af den måde, vi griber vores sager an på.

Vi har erfaringen, udstyret og medarbejderne til at løfte alt fra små opgaver til store, komplekse sager med mange interessenter. G. Tscherning A/S har miljøsaneret miljø farlige stoffer igennem flere årtier. Vi ser det derfor som vores opgave, at anvende denne mangeårige ekspertise og specialviden til at forbedre miljøet til fordel for os alle.

Byggepladsservice - Vi fjerner bøvlet og tager hånd om sikkerheden
Den gode orden på Tschernings byggepladser er blevet så efterspurgt, at Tscherning udbyder byggepladsservice som en decideret ydelse til andre. Tscherning kan sikre mod forbud og påbud fra Arbejdstilsynet ved at varetage indretning, vedligehold og sikkerhedsarbejde på byggepladser. Tschernings byggepladsservice kan omfatte alt fra daglig oprydning til indhegning, afspærring, skiltning og etablering af køreveje, skure og installationer.

Maskinudlejning - den rette maskine til den rette opgave
Fra den dag Georg Tscherning udlejede sin første maskine, har vi sat en ære i at skaffe den rette maskine til opgaven. Siden er der kommet mange maskiner til, og der er næsten ikke den specialmaskine, vi ikke har. 30 års erfaring, sans for mekanik og utraditionelle løsninger har gjort vores maskinpark til et effektivt aktiv i vores arbejde. Med lidt kendskab til opgaven, plads- og adgangsforholdene, kan vi rådgive og levere de rigtige maskiner i første forsøg. Og du kan endda leje nogle af branchens bedste folk til at styre dem.

Løsningerne kan være store eller små, men aldrig halve. Et af Tschernings æresprincipper er nemlig at løse opgaven på den rigtige måde, hvad enten du vælger os til den komplette løsning eller i partnerskab med andre.

Lige siden Georg Tscherning fik sin første opgave for mere end 25 år siden har ord og aftaler været noget, vi står ved. Selvom forretningen er vokset siden, så er virksomhedsetikken stadig den samme, som før den slags ord kom på mode. Derfor er du og din opgave i gode hænder.

Se vores nyheder her

Projekter

Fakta om G. Tscherning A/S

Adresse
G. Tscherning A/S
Guldalderen 32
2640 Hedehusene
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Høje-Taastrup Kommune

Telefon: +45 70207050

CVR nummer: DK26378443

P nummer: 1003211110

Ansatte: 290

Certifikater: AAA, ISO 14001, ISO 9001, OHSAS 18001

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

G. Tscherning A/S
Direkte telefon: +45 70207050

Søren Refsgaard
Stilling: Adm. Direktør
Direkte telefon: +45 40646804

Send til en kollega

0.183