23948sdkhjf
Del siden

Radiatordesign ApS

Radiatordesign har specialiseret sig i at lave specialtilpassede radiatorløsninger, der finder anvendelse i enhver sammenhæng. Vi har igennem mere end 16 år bidraget med løsninger til et utal af alle typer byggerier og renoveringer.

Kreativ tænkning!
Radiatordesign arbejder med løsninger, der komplementerer arkitektoniske behov! Derfor starter alle potentielle opgaver med et blankt stykke papir. En metode, der sikrer, at de projekterende får mulighed for at fortsætte den kreative proces og ikke blokeres af forud definerede standardvarer.

For os handler det ikke kun om at sælge radiatorer. Det handler i lige så stor grad om at finde det bedste løsning til det konkrete projekt. Vores erfaring med design af specialtilpassede radiatorløsninger sætter os i stand til at omsætte Radiatordesigns fleksible løsninger til effektiv produktion. Dette gør os til en attraktiv medspiller.

I ethvert projekt udforsker vi idéer og muligheder, vi lader os inspirere af  rammerne og intentionen - for dig, kan vores løsninger måske være inspiration til næste projekt? 

Radiatordesign ApS
Valhøjs Alle 169
2610 Rødovre
Danmark
CVR nummer: DK26446074
P nummer: 1008924909
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.266