23948sdkhjf
Del siden

Teknologisk Institut - Energi og Klima

Teknologisk Institut har et bredt sortiment af ydelser inden for området energi og klima.

Teknologisk Institut er leverandør af viden og knowhow til en lang række aktører på energiområdet – både nationalt og internationalt.

Hovedområderne er:
Energiproduktion, energidistribution og energianvendelse. På disse områder tilbydes ydelser, der minimerer energiforbruget i bygningsmassen, industrien og transportsektoren samt udvikler danske virksomheders konkurrenceevne i energimæssig henseende.

Målsætningen her er at bidrage til at forbedre energieffektiviteten hos brugerne samt at styrke konkurrenceevnen hos producenter af energiteknisk udstyr, fremstillingsvirksomheder, servicevirksomheder og forsyningsselskaber. Samtidig er det målsætningen at bidrage til vidensgrundlaget for en stabil, sikker og miljøvenlig energiforsyning samt at stille energiteknisk viden til rådighed for danske energimyndigheder.

De kunder Teknologisk Institut har på dette område er rådgivende og udførende virksomheder, producenter af energiteknisk udstyr, fremstillingsvirksomheder, servicevirksomheder, forsyningsselskaber og slutbrugere. Disse kunders behov for kompetence på højt fagligt og internationalt niveau er grundlaget for indtjeningen. Aktiviteterne spænder fra avancerede udviklingsopgaver over deltagelse i standardiseringsarbejde til mere rutineprægede prøvningsopgaver.

Tilmeld vores nyhedsbrev her

Kursus oversigt

Teknologisk Institut - Energi og Klima
Gregersensvej
2630 Taastrup
Danmark
CVR nummer: DK56976116
160

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.287