Condair A/S

Evaporativ køling og luftbefugtning
Condair er verdens førende producent af energivenlige anlæg og systemer inden for evaporativ køling og luftbefugtning. Vi har leveret køling og luftbefugtning til Facebooks datacenter i Sverige, og vi sænker temperaturen med 10 grader på bedepladsen Medina i Saudi-Arabien med verdens største udendørs aircondition-anlæg. Blandt vores mange kunder er også Danfoss, Novo Nordisk, Siemens, Ericsson, IKEA, ARoS, Arken og Arla.

Hvad er evaporativ køling?
Evaporativ køling sker når vand forstøves ud i luften, fordamper og sænker lufttemperaturen. Når vandpartikler fordamper i luften kræver det energi. Nærmere bestemt kræver det 0,68 kW per liter forstøvet vand, som er taget fra den omgivende luft. Fordampningsprocessen nedsætter lufttemperaturen, samtidig med at den relative luftfugtighed stiger.
I områder med mekanisk køling, kan en reduktion af brug af aircondition være væsentlig for en produktions driftsomkostninger. Faciliteter der ikke bruger aircondition vil også drage betydelig fordel af at køle luften med en energieffektiv løsning.
Condair leverer branchens førende befugtningssystemer, som maksimerer den kølende effekt for din produktion. Præcis forstøvningsstyring med omvendt osmose vandbehandling er standard. Et skræddersyet systemdesign for hvert anlæg sikrer fuld fordampning og maksimal temperaturreduktion. Komplet installation og forebyggende servicevedligehold sikrer optimal drift.
Ring til os på tlf. 8788 2100 for at høre mere om fordelene ved evaporativ køling.


Navneskifte
Anderberg Fugtstyring og ML System fusionerede i 2013 og skiftede navn til Condair A/S.
Det tidligere Anderberg Fugtstyring har mere end 40 års erfaring med salg og service inden for befugtning, affugtning samt dertilhørende styringer og instrumenter.
Det tidligere ML System har siden 1987 produceret, solgt og serviceret befugtningsanlæg inden for en lang række brancher.

Sammen er vi stærkere
Condair leverer befugtning og køling til de allerstørste og førende virksomheder i verden, herunder de største datacentre. Vores løsninger styrer luftfugtigheden med stor præcision og er yderst energi- og miljøvenlige i strøm- og vandforbrug.
Condair-gruppen eksporterer til over 70 lande. Vores vigtigste produktvaremærker er ML System, Defensor, Condair, Draabe og JS Humidifiers.
Condair i Ry er ISO 22000 hygiejnecertificeret til produktion, salg, installation og service af luftbefugtningsanlæg. Varemærkerne Draabe og Condair har godkendelser til befugtning i sundhedsvæsenet.

Kontakt os
Gl. Holbækvej 6-8, 4200 Slagelse
Parallelvej 2, 8680 Ry

condair.dk

Produkter

Fakta om Condair A/S

Adresse
Condair A/S
Parallelvej 2
8680 Ry
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Skanderborg Kommune

Telefon: +45 87882100

Fax: +45 87882121

CVR nummer: DK15200537

P nummer: 1000879263

Ansatte: 53

Certifikater: HACCP, ISO 22000, ISO 9001:2015

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Anne Løth Petersen
Stilling: Marketing and CRM Coordinator

Helene Eriksen
Afdeling: Salg
Stilling: Executive Assistant

Ib Kjærside
Afdeling: Salg
Stilling: Sales Manager
Direkte telefon: +45 87882110

Sanna Andersson

Send til en kollega

0.287