23948sdkhjf
Del siden

Condair A/S

Indeklima og luftkvalitet

Hos Condair har vi stort fokus på vigtigheden af et korrekt og velfungerende indeklima. Indeklimaet og luftfugtigheden har nemlig større betydning for dit helbred, end de fleste er klar over. De mest almindelige gener ved for tør luft er tørre, irriterede og kløende øjne, koncentrationsbesvær, tørre slimhinder, hovedpine og træthed. I knap halvdelen af året er luften for tør, og i disse perioder er der behov for luftbefugtning, så den anbefalede og optimale luftfugtighed på 40-60 % kan opnås. Ved at sikre en luftfugtighed indenfor dette område mindsker man samtidig risikoen for smittespredning af luftbårne vira og øger produktiviteten blandt medarbejderne. En korrekt luftfugtighed og et godt indeklima spiller derfor en stor rolle i en række forskellige miljøer på både kontorer, plejehjem, daginstitutioner, hospitaler og i private hjem.   

Affugtning

En for høj luftfugtighed kan være skadelig for både mennesker, maskiner og bygninger. I produktioner kan det blandt andet medføre maskinstop og driftsproblemer. Rust begynder desuden at opstå ved en for høj luftfugtighed fra omkring 60 %. Condair har derfor specialiseret sig i affugtning og kan hjælpe dig med at finde den affugtningsløsning, der er den helt rigtige for dig. Adsorptionsaffugtning er en velkendt og anerkendt metode, som kan være med til at sikre et stabilt og korrekt indeklima på arbejdspladsen. Affugtningsmetoden er baseret på naturlige processer og kan være medvirkende til at skabe en effektiv og økonomisk drift, som kræver et minimum af vedligeholdelse.

Har du brug for råd og vejledning til affugtning, kan du kontakte vores ekspert Nikolaj direkte på telefon +45 87 88 21 35 eller se vores store udvalg af  affugtere.   

Evaporativ køling og luftbefugtning

Condair er verdens førende producent af energivenlige anlæg og systemer inden for  evaporativ køling og luftbefugtning. Vi har leveret  køling og luftbefugtning til Facebooks datacenter i Sverige, og vi sænker temperaturen med 10 grader på bedepladsen Medina i Saudi-Arabien med verdens største udendørs aircondition-anlæg. Blandt vores mange kunder er også Danfoss, Novo Nordisk, Siemens, Ericsson, IKEA, ARoS, Arken og Arla.

Hvad er evaporativ køling?

Evaporativ køling sker, når vand forstøves ud i luften, fordamper og sænker lufttemperaturen. Når vandpartikler fordamper i luften, kræver det energi. Nærmere bestemt kræver det 0,68 kW per liter forstøvet vand, som er taget fra den omgivende luft. Fordampningsprocessen nedsætter lufttemperaturen, samtidig med at den relative luftfugtighed stiger.
I områder med mekanisk køling kan en reduktion af brug af aircondition være væsentlig for en produktions driftsomkostninger. Faciliteter der ikke bruger aircondition vil også drage betydelig fordel af at køle luften med en energieffektiv løsning.

Condair leverer branchens førende befugtningssystemer, som maksimerer den kølende effekt for din produktion. Præcis forstøvningsstyring med omvendt osmose vandbehandling er standard. Et skræddersyet systemdesign for hvert anlæg sikrer fuld fordampning og maksimal temperaturreduktion. Komplet installation og forebyggende servicevedligehold sikrer optimal drift.

Ring til os på tlf. +45 87 88 21 00 for at høre mere om fordelene ved evaporativ køling.

Sammen er vi stærkere

Condair leverer  befugtning og køling til de allerstørste og førende virksomheder i verden, herunder de største datacentre. Vores løsninger styrer luftfugtigheden med stor præcision og er yderst energi- og miljøvenlige i strøm- og vandforbrug.
Condair-gruppen eksporterer til over 70 lande. Vores vigtigste produktvaremærker er ML System, Defensor, Condair, Draabe og JS Humidifiers.
Condair i Ry er ISO 22000 hygiejnecertificeret til produktion, salg, installation og service af luftbefugtningsanlæg. Varemærkerne Draabe og Condair har godkendelser til befugtning i sundhedsvæsenet.

Kontakt Condair

Parallelvej 2
8680 Ry

Tlf.  +45 87 88 21 00

condair.dk

Condair A/S
Parallelvej 2
8680 Ry
Danmark
CVR nummer: DK15200537
P nummer: 1000879263
63
ISO 9001, ISO 22000
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.281