23948sdkhjf
Del siden

WOCA Denmark A/S

WOCA Danmark, der står bag brandet Trip Trap WoodCare, udvikler, producerer og markedsfører et komplet system af produkter til pleje og vedligehold af træ og andre overflader – til både indendørs- og udendørs brug.

Vi har eksisteret siden 1973 og vores erfaring og tekniske ekspertise gør, at vi i dag er en af de førende aktører på detail- og industrimarkedet.

Made in Denmark
Vores hovedsæde ligger i Lunderskov ved Kolding, hvorfra alle vores produkter bliver udviklet, testet og produceret, men vi har selskaber eller importører i 62 lande verden over. Produkterne lever op til alle relevante nationale og internationale standarder, og vi udnytter til enhver tid den seneste teknologi til at forbedre produkterne, under størst mulig hensyntagen til miljøet.

Forbehandling, pleje og vedligeholdelse
Trip Trap WoodCare er synonym med et komplet system til forbehandling, pleje og vedligeholdelse af diverse overflader. Herunder kan du se en række af vores mest populære produkter:

Trærens
Køkkenbordsolie
Natursæbe
Vinyl- og laminatsæbe
Gulvlak
Laksæbe
Trægulvolie
Møbel- og Terrasserens
Terrasseolie Eksklusiv
Polyrattan rens
Stenolie

Hvor fås produkterne?
Hele vores sortiment kan købes via vores webshop på http://shop.triptrapwoodcare.dk samt hos byggemarkeder, farvehandlere og tømmerhandlere.

WOCA Denmark A/S
Tværvej 6
6640 Lunderskov
Danmark
CVR nummer: DK27599028
P nummer: 1014568154
65
ISO 14001, ISO 9001, Svanemærket
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.11