23948sdkhjf

Altiflex Danmark ApS

Altiflex Systemet er opfundet ud fra et behov for ordentlig interimsaflukning. Systemet er unikt, og samtidig enkelt og effektivt.

Den typiske reaktion fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og håndværkere var “Hvorfor pokker har vi ikke selv tænkt på det? Det er jo lige dét vi altid har manglet”. Med positive tilkendegivelser som disse, var Lasse F. Ramskov i 2004 klar over, at han havde en unik opfindelse på hænderne. Vækstkurven er siden gået opad og i dag er Altiflex kendt og anvendt af mange i Byggeriet.

I dag har det danske firma verdenspatent og er i kraftig vækst i både Danmark og udlandet.

Det er gået stærkt og vi fortsætter væksten
Altiflex har udviklet sig til at være en succesfuld forretning og er i dag inde i en rivende udvikling fra håndværksvirksomhed til industrivirksomhed. Geografisk har udlejningen tidligere primært foregået i Storkøbenhavn, men Altiflex har et stort markedspotentiale både i Danmark og ikke mindst internationalt, i lande hvor der er fokus på optimering af byggeprocessen, bæredygtighed og hvor der stilles krav til arbejdsmiljø, herunder sikkerhed, trækgener, opvarmning.

Altiflex fokuserer nu på at opbygge relationer og aftaler med samarbejdspartnere, som skal varetage udlejning af Altiflex moduler til entreprenører og andre relevante kundegrupper. For at hjælpe denne process godt på vej vil vi servicere vores samarbejdspartnere med kontakter, salgsleads, rådgivning og montørkorps så udlejningen af Altiflex moduler kan forløbe enkelt, effektivt og uden besvær.

BLOX reference video

Download vores brochurer her

Produkter

Projekter

Fakta om Altiflex Danmark ApS

Adresse
Altiflex Danmark ApS
Nordholmen 10-12
2650 Hvidovre

Region
Danmark
Hovedstaden
Hvidovre Kommune

Telefon: +45 44242284

CVR nummer: DK39665999

P nummer: 1023729195

Ansatte: 25

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Altiflex ApS Altiflex ApS

Christian Norin Schunck
Stilling: Salgschef
Direkte telefon: +45 26215521

Mette Jønsson
Stilling: Marketingkoordinator
Direkte telefon: +45 30898069

Send til en kollega

0.359