23948sdkhjf

Juul & Nielsen Vest A/S

Hvis man vil have et standardbyggeri eller 100 ens nye lejligheder, så skal man ikke gå til os. Men hvis du har en byggesag, hvor du vil have kvalitet og sparring til fornuftige penge, så er vi de rette. Vi arbejder med stor gennemsigtighed i byggeprocessen og inddrager gerne dig og evt. brugere i processen.

Vi indtænker gerne bæredygtige og energirigtige løsninger i byggeprojektet, som sammen med vores processer vil skabe et lønsomt byggeprojekt til gavn for både bygherre og brugere.

Smidige processer
Vi har ikke en stor, bureaukratisk organisation med kostbare mellemled og stabsfunktioner. Vores struktur er flad og besat af erfarne medarbejdere, der kan tænke nyt og selv tage en beslutning.

Derfor går vi ikke i stå, når vi støder på udfordringer. Vi finder hurtigt de udveje, der sikrer en høj kvalitet, smidig realisering og tilfredshed hos alle involverede parter. Ikke mindst dem, der skal bruge byggeriet bagefter.

100 års ansvarlighed
I dag er vi med mere end 200 medarbejdere i København og Aarhus en af landets største håndværksbaserede entreprenører. Gennem vores mere end 100 år lange historie er vi vokset via fusioner og opkøb, der har bragt særlige kompetencer ind i virksomheden.

Den røde tråd har hele vejen igennem været ansvarlighed for kvalitet, leveret til tiden. Blandt de hæderkronede virksomheder i koncernen er P. Jul, Svend Andresen og Johny Larsen Snedkerier. Sidstnævnte er Danmarks førende virksomhed inden for specialfremstilling af inventar i træ og metal.

Fakta om Juul & Nielsen Vest A/S

Adresse
Juul & Nielsen Vest A/S
Mølbakvej 13
8520 Lystrup
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 86211033

Fax: +45 86210933

CVR nummer: DK28291922

P nummer: 1010014820

Ansatte: 35

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Søren Sørensen
Stilling: Salgs- og tilbudschef

Send til en kollega

0.141