23948sdkhjf
Del siden

Poul Sejr Nielsen A/S

Nordsjællands største teknikentreprenør.

Vi har kompetencer og specialviden som totalleverandør, og bidrager til alle led i byggeprocessen – fra projektering til installation og service.

 Vi har kompetencer inden for:

Poul Sejr Nielsen er en af Nordsjællands største teknikentreprenører med over 190 medarbejdere og 80biler på vejene. Vi tilbyder hele teknikpakken og har den under ét tag. Vi leverer serviceydelser og totalløsninger inden for el, vvs, ventilation, energioptimering, vedvarende energi, tag og facade.

Med mere end 60 års erfaring ved vi, hvad vi taler om, når det handler om miljø og energioptimering, og vi bestræber os altid på at levere den bedste, og mest bæredygtige løsning.

Vores målsætning er tilfredse kunder. Det får vi ved et løbende samarbejde med vores kunder og stile mod at levere den bedste service og den højeste kvalitet i opgaveløsningen.

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv. Derfor har vi fokus på trivsel og kompetenceudvikling. Vi er bevidste om vores samfundsansvar. og viderefører håndværkstraditionerne og de tekniske kompetencer til de yngre generationer.

 Du kan læse mere om de enkelte arbejdsområder på vores hjemmeside 

Poul Sejr Nielsen A/S
Klintehøj vænge 7
3460 Birkerød
Danmark
CVR nummer: DK28518803
P nummer: 1008767692
190
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.297