23948sdkhjf
Del siden

Techem Danmark A/S

Techem Danmark - Fokus på bæredygtig brug af ressourcer

Innovative og åbne systemer til måling af vand- og energiforbrug, digitale fordelingsregnskaber, samt online driftsovervågning. Hos Techem garanterer vi dig en professionel partner og totalleverandør.

Om du er VVS-installatør, repræsentant for en boligforening eller ejer og administrator af en udlejningsejendom, er det kun en fordel at fremtidssikre bolig- og erhvervsejendomme.

Ved at vælge Techem som samarbejdspartner og totalleverandør, er du sikret gennemtænkte og innovative løsninger inden for både individuel forbrugsmåling, digitale løsninger til beboere/lejere og ejendomsdrift.

Techem er garant for optimal udnyttelse af de nyeste teknologiske muligheder fra installation af fjernaflæste forbrugsmålere og verificering af forbrugsdata samt ikke mindst det lovpligtige fordelingsregnskab og forbrugsafregning.

Din genvej til Grønne, Smarte & Sunde Bygninger

Med øget globalt fokus på bæredygtig anvendelse af vores fælles vand- og energiressourcer, bidrager vi med løbende udvikling af brugervenlige løsninger, der øger vores bevidsthed om forbrugsadfærd for at blive bedre til at spare på de globale ressourcer.

Techem er derfor ikke kun forbrugsmålere. Techem er også gennemtænkt innovation og digitale løsninger til fx online visualisering, grundige analyser, online overvågning og måling af indeklima.

Dermed bidrager vi aktivt til en bæredygtig global udvikling i direkte tråd med FN’s Verdensmål 2030.

Det frie valg

Vi har forbrugsmålere der er baseret på OMS-teknologi (Open Metering System). Dermed giver vi vores kunder mulighed for ”Det Frie Valg”, hvilket betyder frihed til at vælge, om vi skal tage hånd om hele jeres proces eller delprocesser.

Det betyder samtidig, vi har skarpt fokus på sikker datahåndtering. Derfor har hver enkelt fordelingsmåler en unik krypteringsnøgle. Det er med til at sikre uretmæssig adgang til data.

Stærkt online-univers

Hos Techem er vores mål, at vi løbende sætter ny standarder for brugervenlige online-løsninger.

Til ejendomsadministrator og beboere har vi udviklet Techem Administrator Portal og Beboer App som stærke værktøjer til hverdagen. Her kan du følge det daglige forbrug, sætte individuelle forbrugsmål og indstille alarmer for at undgå overskridelser af det estimerede forbrug, hvormed adfærd og uønsket forbrug lynhurtig kan blive ændret.

Som installatør kan du med stor fordel benytte Techem Online Shop, hvor du har vores varelager lige ved hånden. Du bliver nemt og overskueligt med information og vejledning om produkterne præsenteret for lige netop de fittings og målere du skal bruge.

I online-shoppen kan du via mobilen fx bestille målere, fittings, omløbere og kuglehaner med dag-til-dag levering ved bestilling inden kl. 15 på hverdage.

Med Techem som rådgiver, samarbejdspartner og leverandør er du som kunde sikret hurtig levering af de bedste teknologiske løsninger kombineret med forbrugsaflæsning og afregning, der altid er i overensstemmelse med lejeloven, målerbekendtgørelsen og GDPR.

Techem Danmark A/S
Trindsøvej 7A-B
8000 Aarhus C
Danmark
CVR nummer: DK29416982
P nummer: 1003080573
120
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.282