23948sdkhjf
Del siden

Peikko Danmark ApS

Peikko leverer løsninger til slanke dæk- og søjlekonstruktioner, fundamenter til vindenergi og samlingsdetaljer til element- og insitukonstruktioner. Vi har stort fokus på cirkulær økonomi og vores innovative løsninger og design software gør hele byggeprocessen mere effektiv.

Peikko er i dag repræsenteret i over 34 lande fordelt over hele Europa, Asien og Stillehavsområdet, Nord Amerika, Afrika samt Mellemøsten. Peikko beskæftiger mere end 1900 medarbejdere og har en årsomsætning på godt 239 mio. EUR.

Peikko Danmark blev etableret i 2006 og fungerer som datterselskab til det finske moderselskab Peikko Group. Fra kontoret i Odense varetager 13 engagerede medarbejdere salg og rådgivning vedrørende DELTABEAM® og resten af produktporteføljen. Vores lager i Odense sikrer dag til dag-levering af en stor del af produkterne indenfor indstøbningsdele til det danske marked. DELTABEAM® Kompositbjælker er ikke en lagervare og leveres i henhold til projekt. Produktionen foregår på en af vores egne 12 fabrikker.

Læs mere på vores hjemmside: www.peikko.dk

Peikko Danmark ApS
Magnoliavej 4
5250 Odense SV
Danmark
CVR nummer: DK29529132
P nummer: 1012250610
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.301