23948sdkhjf
Del siden

Spelsberg A/S

Spelsberg A/S er specialister i forbindelser: samledåser og kapslinger. Hvor der strømmer energi, er der brug for en god forbindelse uden afbrydelser. Vores samledåser og kapslinger sørger for, at strømmen kan løbe uden påvirkninger udefra og uden forstyrrende faktorer.

Udvikling og testlaboratorium
I tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi individuelle løsninger. Fra forespørgsel til færdigt produkt går der kun kort tid, da alle nødvendige fagfolk og afdelinger er at finde under et og samme tag.

Først anvender vi moderne CAD-teknologi og 3D-modeller, efterfølgende bruges disse data i udviklingen af de første prototyper. Under hele udviklingsprocessen har vi tæt kontakt med vores opdragsgiver og informerer om hvert eneste skridt. Når den bedste løsning er blevet fundet, kan der vælges imellem flere forskellige produktionsveje lige fra helt nye sprøjtestøbningsværktøjer til kundespecifikke modificeringer af allerede eksisterende komponenter i vores CNC-bearbejdning.

Selvfølgelig sørger vi for alle de nødvendige certificeringer og kvalitetstest. Vores komplet udstyrede testlaboratorium giver os til dette formål de allerbedste forudsætninger.

Produkter:
Vores elektroinstallationsprodukter omfatter:
- Dåse Spelsberg
- Gruppetavler
- Industridåser og koblingsanlæg
- Brandsikring
- Betoninstallation
- Ladestationer til både el-biler og -cykler

Vores kapslingsprodukter omfatter:
- Kunststofdåser
- Aluminiumsdåser
- Klemrækkedåser

Du kan læse meget mere om produkterne på vores hjemmeside

Men vi satser ikke kun på gode forbindelser, når det drejer sig om produkterne.
Forbindelsen til vores kunder er lige så vigtig, og den skal være så tæt og direkte som muligt. Derfor er Spelsberg rykket tættere på dig. Carsten Berntsen og Rikke Bach Thykjær er dine lokale medarbejdere i vor afdeling i Odense.

De vil står klar med råd og praktisk hjælp i alle spørgsmål vedrørende vore produkter og give en kompetent rådgivning i forbindelse med individuelle løsninger.

Spelsberg A/S
Slipshavnsvej 12
5800 Nyborg
Danmark
CVR nummer: DK31060869
P nummer: 1013779879
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.266