23948sdkhjf
Del siden

Systemair A/S

Systemair-koncernen er en af de førende ventilationsproducenter med aktiviteter globalt. Vi producerer komponenter og ventilationsaggregater, som anvendes til ventilation i alle typer af bygninger. Med andre ord, i Systemair arbejder vi med indeklima, frisk luft og god indendørs luftkvalitet (IAQ).

Vi stræber efter at skabe et bedre og sundere indeklima samt at bidrage til den grønne omstilling gennem innovative og energieffektive ventilationsprodukter. Vores effektive løsninger hjælper vores kunder i optimeringen af deres indeklima.

Vores produktprogram dækker bl.a. over ventilationsaggregater, ventilatorer, brand- og røgprodukter, luftfordelingskomponenter og systemløsninger.

I Systemair Danmark producerer vi ventilationsaggregater til både det danske marked og til eksport. Samtidig sælger og markedsfører vi ventilationsprodukter fra koncernen.

Med 6.500+ medarbejdere på verdensplan, heraf omkring 200 i Danmark, tilbyder vi rådgivning til ethvert projekt. Systemair har salgsaktivitet i mere end 135+ lande. Fra egne selskaber i 52 lande og med 29 produktionsfaciliteter verden over, løfter vi hvert år niveauet for indeklimaet ved hjælp af vores globale organisation.

 

 We guide. We make it simple. And we are by your side.

Systemair A/S
Ved Milepælen 7
8361 Hasselager
Danmark
CVR nummer: DK82378014
P nummer: 1003206416
200
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.345