23948sdkhjf
Del siden

Rold Skov Savværk A/S

Aktieselskabet Rold Skov Savværk er en af landets største savværksgrupper for opskæring af nåletræ til konstruktionstræ, beregnet for såvel det danske som det europæiske marked.

Aktieselskabet Rold Skov Savværk består af 2 moderne produktionsenheder i hhv. Arden og Sabro, som opskærer nåletræ fra hele landet. Det er landets største savværksgruppe inden for fremstilling af konstruktionstræ til den danske såvel som til den europæiske byggesektor.

Vores produktprogram omfatter:
- Konstruktionstræ/ Spærtræ
- Reglar
- Tømmer/Planker
- Lægter
- Forskalling
- Emballage
- Kalmarbrædder
- Træflis
- Savsmuld/sold
- Bark

Du kan læse meget mere om de enkelte produkter på vores hjemmeside www.roldskov.dk.

Vi kan producere et meget bredt program. Dimensioner fra 75x75 mm til 300x300mm og længder op til 11,50 m er de rammer vi arbejder med. Desuden kan vi i vores tørrekamre tørre længder op til 10,50m.

Ide/koncept
Aktieselskabet Rold Skov Savværk ønsker til stadighed at være byggebranchens og træindustriens fleksible leverandør til såvel det danske som det europæiske marked, og til stadighed leve op til kundernes specifikke ønsker.

Samtidig skal savværket være de danske skoves mest langsigtede og attraktive køber af deres nåletræ. Dette kræver, at vort produktionsapparat og styringen deraf til stadighed udvikles og fornyes.

Rold Skov Savværk A/S
Viborgvej 930
8471 Sabro
Danmark
CVR nummer: DK31259517
P nummer: 1003031528
35

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.301