23948sdkhjf

Klimadan A/S

Klimadan – en tryg investering

Klimadan A/S er en dansk virksomhed, som producerer og installerer kundetilpassede varmepumpeløsninger og jordvarmeanlæg af høj kvalitet til glæde for miljøet og vores kunder.

Klimadan A/S er kendetegnet af stærke tekniske kompetencer, der er opbygget gennem flere årtiers erfaringer med rådgivning, installation og produktion af varmepumper.

Udover at producere vores egne varmepumper har Klimadan et professionelt netværk af seriøse europæiske leverandører, som har været med til at udvikle teknologien af varmepumper. Det giver os optimale betingelser for at skræddersy den bedste individuelle energiløsning til dit behov.

Klimadan har et landsdækkende servicenetværk af egne teknikere og montører, hvilket giver tryghed ved installation og i den daglige drift.

Klimadan leverer til både industri og erhverv, private og landbruget.

Alle varmepumper fra Klimadan lever op til ECO design direktivet og har som minimum A++ energimærket.

Klimadan er medlem af varmepumpeordningen (VPO), VarmePumpeFabrikantforeningen (VPF), Autoriserede køle- og varmepumpefirmaers brancheforening (AKB) samt kølebranchens miljøordning. Klimadan er desuden ISO 9001-certificeret. Klimadan har kontor i Ikast og Køge.   

Fakta om Klimadan A/S

Adresse
Klimadan A/S
Rømersvej 30
7430 Ikast
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Ikast-Brande Kommune

Telefon: +45 96277070

Fax: +45 96277079

CVR nummer: DK33065019

P nummer: 1016190582

Ansatte: 46

Certifikater: CE, ISO 9001

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Else Marie Frøjk Kjær
Stilling: Marketingkoordinator

Send til en kollega

0.203