23948sdkhjf

Dansk Autoværn A/S

Dansk Autoværn leverer trafiksikkerhed

Dansk Autoværn A/S er en af Danmarks førende leverandører af trafiksikkerhed. Med mere end 90 års erfaring har vi designet, udviklet og leveret trafiksikkerhed til de danske veje. I 2017 etablerede vi afdeling i Sverige og overtog ledelsen i søsterselskabet, MILEWIDE. Det betyder, at vi både kan tilbyde produkter inden for trafiksikkerhed og vejudstyr og således være en endnu stærkere rådgiver for
Vejdirektoratet, de danske kommuner og entreprenører i hele landet.

Omfattende produktpallette

Vores produktpallette er omfattende og indbefatter til anlæg autoværn i stål, beton og træ, broautoværn, brorækværker, energiabsorberende terminaler, støjskærme, portaler, trafikværn og trafikmoduler. Til byggeri tilbyder vi stålkonstruktioner som altaner, rækværk, afskærmninger mv. Vi er en anerkendt leverandør af trafiksikkerhed og fører kun kvalitetsprodukter. Vi indgår i koncernen Contraffic A/S, og vi har et datterselskab i Sverige under navnet DAVNORDIC og et søsterselskab i Danmark under navnet MILEWIDE.

Førende leverandører i Europa og USA

Vi producerer en række af vores beton- og stålprodukter selv og leverer derforuden løsninger fra de førende leverandører af trafiksikkerhed i Europa og USA.
Vi monterer selv løsningerne og har rigtig mange års erfaring med at levere løsninger, der fungerer, som er nemme at vedligeholde, og som lever op til de krævede sikkerhedsstandarder.

Specialuddannede medarbejdere

Vi har høj anciennitet iblandt vores medarbejdere og alle vores montører er spe-
cialuddannede og har deltaget i kurser, der kvalificerer dem til at arbejde på de danske veje og det danske jernbanenet. Vi sørger løbende for at vores montører efteruddannes og er fortrolige med gældende lovgivning.

Reparationer på vejene

Vi tilbyder med kort varsel at rykke ud efter påkørsler og skader på vores produkter og løsninger. En service, som sikrer at trafikken hurtigt normaliseres, og trafikanterne igen kan køre sikkert på vejene.

Vi er de største på markedet, og vi vil fortsætte med at være de bedste!

www.davas.dk

Fakta om Dansk Autoværn A/S

Adresse
Dansk Autoværn A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Silkeborg Kommune

Telefon: +45 86822900

CVR nummer: DK34991014

P nummer: 1003044557

Ansatte: 55

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Helle Simonsen
Afdeling: Silkeborg
Stilling: Marketing/Kommunikation
Direkte telefon: +45 20657240

Nadia M. Kristensen
Afdeling: Salg & Projekt
Direkte telefon: +45 61 75 63 61

Send til en kollega

0.283