23948sdkhjf

DAV NORDIC A/S

DAV NORDIC – markedsleder
 
DAV NORDIC A/S har mere end 90 års erfaring og leverer og monterer produkter og løsninger til infrastrukturprojekter i Danmark og Sverige.
 
Virksomheden skiftede pr. 010419 navn til DAV NORDIC fra Dansk Autoværn og har med det fundet et navn, der både tager historien med og afspejler virksomheden i dag.
 
DAV NORDIC er markedsleder indenfor trafiksikkerhed og udendørs støjdæmpning. Derforuden leverer og monterer virksomheden kvalitets stålløsninger til byggeriet. Virksomheden har en stærk kultur og kompetente medarbejdere med mange års erfaring. Fundamentet er troværdighed, grundighed og høj kvalitet, og virksomhedens ydelser  skaber størst mulig værdi for kunderne.
 
Stærk koncern
 
Virksomheden er 100% danskejet af Troldhøj Holding A/S og indgår sammen med 8 andre danske selskaber i Troldhøj koncernen. Selskaberne har det til fælles, at de udvikler/producerer noget af det ypperste indenfor deres felt. De er kendetegnet ved høj leveringssikkerhed, kvalitet og design. DAV NORDIC har ligeledes et datterselskab i Sverige.
 
Høj konkurrencekraft
 
DAV NORDIC har en høj konkurrencekraft. Virksomheden har specialudvalgt Europas førende løsninger inden for trafiksikkerhed, støjdæmpning og stål til byggeriet og leverer løsninger til det danske og svenske marked. Virksomheden er stærk på projektledelse, montageog teknisk rådgivning og leverer projektoptimerede produkter og løsninger, der både tager højde for god økonomi, arbejdsmiljø og høj kvalitet. Virksomheden er kendt for høj kvalitet og aflevering til tiden. Kvalitet og levering handler nemlig om troværdighed, og den sikres gennem omhyggelig planlægning.DAV NORDIC varetager derforuden vedligeholdelsen af 80% af alle danske veje.
 
Stærkt teamwork og stabilitet
 
DAV NORDIC har flere medarbejdere med 30 års erfaring, og virksomheden er præget af stabilitet og stærkt teamwork. Ledelsen har fokus på at skabe rammer, der engagerer og motiverer, og medarbejderne ønsker at levere den bedste løsning og yde den bedste service til kunderne. Ledelsen har i de senere år i forbindelse med virksomhedens vækst haft fokus på at ansætte nye unge medarbejdere, så der er opnået et miks af erfarne og unge kræfter. Det gør DAV NORDIC utrolig stærk.
 
Kompetente kunder
 
DAVNORDIC har et stærkt og langvarigt samarbejde med Vejdirektoratet og Banedanmark. Derforuden har virksomheden stort set udført infrastrukturprojekter i samarbejde med alle førende danske entreprenører.


www.davnordic.dk

Fakta om DAV NORDIC A/S

Adresse
DAV NORDIC A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Silkeborg Kommune

Telefon: +45 86822900

CVR nummer: DK34991014

P nummer: 1003044557

Ansatte: 55

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Helle Simonsen
Afdeling: Silkeborg
Stilling: Marketing/Kommunikation
Direkte telefon: +45 20657240

Nadia M. Kristensen
Afdeling: Salg & Projekt
Direkte telefon: +45 61 75 63 61

Send til en kollega

0.192