23948sdkhjf

Hilti Danmark A/S

Hilti leverer førende teknologi til den globale byggeindustri. Vi fokuserer på at tilføre ekstra værdi til professionelle byggeprojekter ved at levere innovative produkter, systemer og services.

Hvad kan Hilti?
Vi fokuserer på at tilføre ekstra værdi til professionelle byggeprojekter ved at levere innovative produkter, systemer og services.
Vi er over 30.000 medarbejdere i mere end 120 lande, der arbejder for at begejstre vores kunder og bygge en bedre fremtid. Hiltis internationale hovedkvarter ligger i Schaan i Liechtenstein, og vores kultur bygger på værdierne integritet, mod, teamwork og commitment.

Hilti bygger på enestående innovation, topkvalitet, direkte kunderelationer og effektiv markedsføring. 2/3 af medarbejderne arbejder direkte med rådgivning af kunder. Dette medfører mere end 200.000 kundekontakter - hver dag. Hilti har sine egne produktionsanlæg samt forskning og udvikling centre i Europa og Asien.

Hilti blev grundlagt i 1941 i Liechtenstein og har udviklet sig fra en lille familieejet virksomhed til en global virksomhed. Siden 2000 har Hilti været ejet af Martin Hilti Family Trust.

Dette ejerforhold sikrer videreudviklingen af selskabets grundlægger Martin Hilti's livsværk på lang sigt.

For at opnå succes og bæredygtig værdiskabelse integreres vores kunders, leverandørers og medarbejderes interesser i virksomhedens strategi. Samtidig bidrager et aktivt fokus på virksomhedens sociale og miljømæssige ansvar til, at der skabes den nødvendige tillid til vores måde at arbejde på.

Se alleNyheder

Nyeste kurser

Fakta om Hilti Danmark A/S

Adresse
Hilti Danmark A/S
Stamholmen 157, 1.
2650 Hvidovre

Region
Danmark
Hovedstaden
Hvidovre Kommune

Telefon: +45 44888080

CVR nummer: DK40215417

P nummer: 1018766449

Ansatte: 175

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Hassan Fraz Mansor Hassan Fraz Mansor
Stilling: Brand and Communications Specialist
Direkte telefon: +45 30629435

Hilti HR
Afdeling: HR

Kia Boergesen
Stilling: Back office and management support

Send til en kollega

0.344