23948sdkhjf

Rationel Vinduer A/S

Rationel Vinduer A/S er en international virksomhed med aktiviteter i Danmark, England, Irland og Polen. Produktsortimentet består af kvalitetsvinduer og -døre i træ og træ/aluminium til både moderne og klassisk byggeri.

I Danmark afsættes produkterne primært gennem tømmerhandlere til både nybyggeri og renovering. I England og Irland afsættes primært til større projektbyggerier, dog afsættes i Irland også direkte til boligejere gennem egne showrooms.

Med moderne produktionsanlæg og produkter, der fuldt ud lever op til kravene i bygningsreglementet, er Rationel med helt i front, også når vi taler fremtidens energirigtige vinduer og døre.

Vi har lanceret Rationel AURAPLUS, et præmieret vindues- og dørkoncept, der via sin unikke opbygning bidrager til boligens opvarmning og skaber de mest optimale forhold for lys, trivsel og godt indeklima i hjemmet.

Rationel Vinduer A/S indgår i DOVISTA Gruppen, som består af ti førende døre- og vinduesvirksomheder i Europa. DOVISTA A/S ejes af VKR Holding, der beskæftiger ca. 15.000 medarbejdere i mere end 40 lande.

Fakta om Rationel Vinduer A/S

Adresse
Rationel Vinduer A/S
Dalgas Alle 7
7400 Herning
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Herning Kommune

Telefon: +45 72211100

CVR nummer: DK40371818

P nummer: 1003062073

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Martin Stockholm
Stilling: Marketingsansvarlig

Send til en kollega

0.178