23948sdkhjf

Dan-How Perforation ApS

Dan-How Perforation ApS' perforering foregår som en kontinuerlig proces i båndets længderetning fra coils i moderne produktionslinier bestående af hurtiggående stanseautomater med tilhørende vaskekar og tørreovne. Desuden råder vi over separate rettelinier for afspænding af materialerne efter perforering.

Dan-How Perforation ApS' kunder findes blandt alle forbrugere af tyndplade f.eks. producenter af persienner, solafskærmninger, ventilation, filtre og metallofter. Også belysningsindustrien anvender i stigende omfang perforerede plader af prælakerede eller anodiserede materialer. På det seneste er perforering i plast til medicinalindustrien kommet til.

Dan-How Perforation ApS bestræber sig på at være en levende og interessant arbejdsplads, der giver godt arbejdsmiljø, udfordringer og en behagelig atmosfære for de ansatte.

Materialer til perforering
Perforering kan foretages i materialer af aluminium og stål. Har De ønsker til andre materialer, bedes De kontakte os for nærmere undersøgelse af mulighederne.

Vore stanseautomater kan håndtere coils med bredder fra 15 mm til 400 mm. Materialetykkelsen vil afhænge af det valgte materiale, huldiameter samt perforeringsbredde.

Materialerne må ikke være profilerede.
Hvis det ønskes, kan materialet være forsynet med beskyttelsesfolie.

Fakta om Dan-How Perforation ApS

Adresse
Dan-How Perforation ApS
Cikorievej 6
5220 Odense SØ

Region
Danmark
Syddanmark
Odense Kommune

Telefon: +45 66123271

CVR nummer: DK37394254

P nummer: 1021087498

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Ronnie Raymond Steffen
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 66123271

Send til en kollega

0.141