23948sdkhjf

BMS A/S

BMS A/S er et internationalt, familieejet kranfirma med rødder og hovedkontor i Danmark.

Vi løser løfteopgaver i hele Europa men med særlig fokus på Nordeuropa og ikke mindst Skandinavien, hvor BMS i årtier har været markedsførende indenfor udlejning af mobilkraner og tilhørende specialuddannet betjeningsmandskab. Altid med maksimal vægt på sikkerhed, effektivitet og pålidelighed.

BMS udlejer mobilkraner og lastbilkraner af enhver størrelse og til enhver opgave fra vores net af afdelinger rundt om i Danmark, Sverige, Norge og Polen, hvorfra vi desuden løser opgaver i det øvrige Europa.

I Danmark driver vi også landsdækkende udlejning af lastbillifte af enhver størrelse samt udlejning af andet specialudstyr bl.a. stålplader til etablering af nødvendige køreveje.

De seneste fem år har vi oplevet, at kunderne i stadig højere grad efterspørger projektstyring, engineering og i øvrigt stiller stadig større krav til sikkerhed. En voksende andel af vores virksomhed omfatter derfor i dag totalløsninger og projektarbejder relateret til løfteopgaver og de tilknyttede transportopgaver.

Som eneste danske virksomhed i branchen har vi oprettet egen ingeniørafdeling, der gennemfører de videnkrævende beregninger, der skal til. BMS kan derfor i dag udføre selv de mest komplicerede ”heavy lift”- opgaver, som det europæiske marked efterspørger, og vi assisterer også ofte både offshore og i forhold til vindmølleindustrien.

Nyheder

Fakta om BMS A/S

Adresse
BMS A/S
Troldholm 8
9400 Nørresundby

Region
Danmark
Nordjylland
Aalborg Kommune

Telefon: +45 70137138

CVR nummer: DK58145912

P nummer: 1015666699

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jens Enggaard
Stilling: Adm. direktør

Nadja De Oliveira
Stilling: Direktionssektretær

Send til en kollega

0.265