23948sdkhjf
Del siden

Habila A/S

Habila er leveringsdygtige i foldevægge og mobilvægge af forskellig art.

Den mest effektive udnyttelse af dyre kvadratmetre har altid været lidt af en udfordring for byggebranchen. Når et større rum skal kunne deles op i 2 eller flere mindre rum, gælder det ikke kun kravet til en fysisk adskillelse - løsningen skal også være fleksibel, lydtæt, brandsikker og have et attraktivt design.

Valg af den endelige løsning kan være styret af flere faktorer, som er afgørende for slutresultatet. Økonomi har ofte en væsentlig indflydelse, men produkternes ydeevne og dokumentation af disse i form af gennemgribende test er nogle væsentlige faktorer, som er afgørende for det færdige resultat.

Der findes mange leverandører inden for opdeling af rum, og det kan være vanskeligt at gennemskue løsningerne fra de enkelte udbydere. Dette skyldes først og fremmest, at der ikke er overordnede branchemæssige krav til specifikationer, som kan give en professionel og saglig sammenligning af produkterne. Myndighedskravene er ligeledes begrænsede – der er for eksempel ingen dansk eller europæisk standard for mærkning af mobile vægge med brandmodstandsevne.

Du kan læse mere om vores produkter her

Habila´s målgruppe er primært arkitekter, entreprenører og tømrer - snedker firmaer. Vores produkter bliver overvejende monteret i: Skoler, alle typer af institutioner, større og mindre mødelokaler, hoteller, kursusejendomme. og institutioner - alle steder hvor der ønskes en flexibel rumopdeling
Al montage foretages af Habila's egne montører som kører ud fra hovedkontoret i Hornbæk eller vores adresse i Århus.

Habila A/S
Engholmvej 15
3100 Hornbæk
Danmark
CVR nummer: DK65715112
P nummer: 1002215112
10
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.312