23948sdkhjf

Garant Udlejning A/S

Garant Udlejning har lejet værktøj og maskiner ud siden 1993. Helt fra start har vores fokus været den faglige håndværker og installatør. Derfor finder du ikke en dansk udlejningsvirksomhed med et bredere sortiment målrettet elektrikere og VVS-branchen.

Specialværktøj når du skal bruge det
Garant Udlejning har specialiseret sig i dyrt specialgrej, som bruges i kortere perioder. Derfor har vi gjort det til vores mission at kunne levere værktøjet hvor du står, når du skal bruge det. Det betyder, at du i kan Storkøbenhavn få leveret alt specialværktøj på en time.

Vores personale består af dygtige håndværkere – derfor er de altid klar til at vejlede dig om det rigtige valg af maskiner og værktøjer, så du får løst din opgave hurtigt og effektivt. Du er altså altid velkommen til at ringe eller komme forbi vores forretninger i Glostrup og Odense – men hvis det skal gå stærkt, kan du downloade vores app og booke direkte hvor du står på få minutter, så snart du er oprettet som kunde i vores system. Det betyder, at du ikke skal spilde tiden på at booke grej, men kan bruge den, hvor den gør en forskel: Hos kunden.

En del af NetHire – Danmarks største udlejningsnetværk
Garant Udlejning er en del af NetHire-netværket, et fællesskab med mere end 100 udlejningsforretninger i hele Danmark. Derfor kan vi sikre levering af varer i hele landet gennem vores partnernetværk – og sende dig fakturaen fra Garant

Læs mere om NetHire udlejningssystemet her.

NetHire tilbyder desuden et materielstyringssystem, som er skræddersyet til virksomheder i byggeriet – og har du NetHire materielstyring, kan du booke Garants grej med levering direkte i dit system – og få overført udgifter og forbrug direkte på dine byggesager.

DRA-certificeret og AAA-kreditværdighed
Hos Garant Udlejning sætter vi en ære i, at gå op i detaljerne. Derfor er vi også stolte af vores DRA-certificering, der er den gyldne standard indenfor udlejningsbranchen. DRA-certificeringen er din garanti for, at vi leverer kvalitetsprodukter, der er serviceret efter branchens højeste standard og med hensyntagen til vores fælles miljø og sikkerhed.

Derudover er vi AAA-rated – den højeste kreditvurdering, så du ved, at du er i gode hænder, når du handler med os.

Læs mere på vores hjemmeside.

Fakta om Garant Udlejning A/S

Adresse
Garant Udlejning A/S
Fabriksparken 11
2600 Glostrup

Region
Danmark
Hovedstaden
Glostrup Kommune

Telefon: +45 43630306

CVR nummer: DK14130489

P nummer: 1000685347

Ansatte: 35

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Johnny Noisen

Søren Tang
Stilling: Marketing- og Kommunikationschef
Direkte telefon: +45 41812111

Send til en kollega

0.234