23948sdkhjf
Del siden

RAIS a/s

RAIS A/S beskæftiger sig med fremstilling af pejse og brændeovne. Stilrent og innovativt design. Funktionalitet og effektivitet.

Hos RAIS går vi ikke på kompromis. Det er aldrig enten eller - det er altid både og.

Sortimentet spænder vidt fra klassiske brændeovne i tråd med tidens back-to-basics trend, til helt unikke og moderne ovne med tydelige skandinaviske rødder.

Ens for dem alle er dog, at de er helhedsløsninger. Helhedsløsninger, der kompromisløst forener banebrydende og modigt design med funktionalitet, effektivitet og høj kvalitet.

Lidt historie:
Brændeovnskonceptet og virksomheden RAIS har eksisteret i mere end 35 år, men blev oprindeligt etableret under navnet Ørskov Maskinfabrik. Ørskov Maskinfabrik producerede traditionelle maskinkomponenter og blev stiftet af Ørskov familien, der senere etablerede Ørskov værftet.

I midten af 1990'erne ønskede Ørskov familien at afhænde virksomheden, og den blev overtaget af det schweiziske selskab Attika. Overtagelsen medførte et navneskift til RAIS A/S og markerede begyndelsen på en ny epoke.

I dag beskæftiger RAIS ca. 120 medarbejdere indenfor udvikling, design og produktion af brændeovne og tilbehør. Virksomheden eksporterer op mod 80 % af sin produktion til de fleste lande i primært Vesteuropa samt USA.

RAIS a/s
Industrivej 20, Vangen
9900 Frederikshavn
Danmark
CVR nummer: DK25195612
P nummer: 1001580195
90
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.266