23948sdkhjf
Del siden

HP Byg A/S

Med rødder tilbage til 1953 og et bredt spænd af store og små byggeopgaver på referencelisten er HP Byg en veletableret og alsidig samarbejdspartner for den professionelle bygherre. Vi har hovedkontor i Aalborg samt et afdelingskontor i Ballerup.

HP Byg løfter både total,- hoved- og fagentrepriser, mens egenproduktionen omfatter beton og elementmontage samt murer og tømrer. Vi har desuden et fast bemandet snedkerværksted samt en stadigt voksende serviceafdeling, der hver dag løser mange små opgaver i hele Nordjylland.

Blandt HP Bygs kerneopgaver er opførelsen af etagebyggerier, hvor eksempelvis ungdomsboliger og familieboliger kombineres med erhverv. Vi har ligeledes stor erfaring med virksomhedsdomiciler og dagligvarebutikker samt hoteller og restaurationer. Samtidigt arbejder vi for den offentlige bygherre, hvor vores referenceliste blandt andet tæller sundhedshuse og børnehaver.

Vores afdeling for mindre byggeopgaver tager sig af ombygning og tilbygninger samt renoveringsopgaver. Samtidigt udfører vi en bred vifte af opgaver inden for service og vedligehold, mens vores snedkerværksted producerer speciallavet inventar og tilbyder opskæring af plader og andre emner.

HP Byg A/S
Ollerupvej 8
9220 Aalborg Øst
Danmark
CVR nummer: DK13674671
200-250
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.4