23948sdkhjf
Del siden

Hörmann Danmark A/S

På dagens marked for byggeelementer er porte, døre, karme og portmotorer alle sammen synonymer for Hörmann; for på alle disse områder er Hörmann-gruppen Europas største producent. Denne position er resultatet af en udvikling, der har strakt sig over årtier, hvor det, der til at begynde med var et familieforetagende, har vokset støt ved at fokusere på innovation, kvalitetsgaranti og kundenærhed.

Hörmann bruger, med omtanke for miljøet, metoder både til udskumning med 100 % freon-frit PU-skum og til farvelakering af portene og dørene. Energiforbruget reduceres kraftigt med topmoderne, regenerative rensningsanlæg til udsugningsluft.

Made in Germany
Produkterne fra Hörmann udvikles og produceres i egne, højt specialiserede fabrikker.

Vores højtkvalificerede medarbejdere arbejder intensivt på nye produkter, løbende videreudviklinger og forbedringer af detaljer. Dermed opstår der patenter og enepositioner på markedet.

Langtidstests under virkelighedstro forhold garanterer højtudviklede standardprodukter i Hörmann-kvalitet.

Hörmann-gruppen ledes i dag i tredje og fjerde generation af firmagrundlæggeren August Hörmanns børnebørn og oldebørn. Komplementarer i selskabet er Thomas J. Hörmann, Martin J. Hörmann og Christoph Hörmann.

Hörmann Danmark A/S
Normansvej 6
8920 Randers NV
Danmark
CVR nummer: DK78942215
P nummer: 1002566241
30

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.297