23948sdkhjf

Saint-Gobain Ecophon A/S

Ecophon er global leverandør af akustiksystemer, der bidrager til god rumakustik og et sundt indendørsmiljø med fokus på kontorer, uddannelse, sundhedsvæsenet og industriproduktionsfaciliteter.

 

Fokus på godt lydmiljø
Vi bidrager til et bedre arbejdsmiljø, hvor mennesker arbejder og kommunikerer og har nogle af de førende eksperter ansat inden for akustikområdet, der kun beskæftiger sig med at fortælle om lydmiljøer, undersøgelser og studier.

 

Akustik lofter - største produktprogram
Ecophon producerer lydabsorberende produkter af glasuld, der komplementerer moderne akustikdesign. Vi har Europas største produktprogram inden for akustik og udvikler lydisolerende produkter til både loft og vægge, som reducerer ekko og minimerer baggrundsstøj.

Vi kan tilbyde et udvalg af akustiklofter, frithængende flåder, vægpaneler og lydskærme. Kræves der en løsning med direkte montage af paneler til absorbering af lyd, har Ecophon ligeledes forskellige løsninger.

 

Ventilationslofter
Som noget nyt tilbyder Ecophon ventilationslofter, hvor du ikke går på kompromis med akustikken.

Ecophons nedhængte lofter i Focus og Master Rigid serien, der kombinerer bedste akustik med laveste emission, er velegnede til diffus ventilation – også kaldet sivelofter eller fortrængningslofter.

Diffus ventilation fungerer ved, at lufttilførsel etableres bag loftpladerne (plenum), så der skabes et ganske let overtryk over hele loftfladen. Her siver den friske luft konstant og med et lavt tryk primært ned mellem loftpladerne. Trykket er så lavt, at der ikke kan høres nogen form for ventilationsstøj, og så jævnt, at rummet dækkes med frisk luft helt ud i hjørnerne.

Der anvendes ingen passive plader, og derfor har hele loftet fuld akustisk virkning i bedste absorptionsklasse samtidig med, at der foregår en jævn fordeling af ventilationen uden trækgener.

Vi arbejder grønt
Ecophons glasuld kombinerer over 70% genbrugsglas med et plantebaseret bindemiddel. Vi har fravalgt oliebaserede bindemilder i vores produkter. Samtidig sikrer vi et sundere indeklima, fordi det plantebaserede bindemiddel ikke udleder formaldehyd.

Tilmeld Vores nyhedsbrev

Se vores produktsortiment

Fakta om Saint-Gobain Ecophon A/S

Adresse
Saint-Gobain Ecophon A/S
Hammerholmen 18E
2650 Hvidovre
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Hvidovre Kommune

Telefon: +45 36770909

CVR nummer: DK67147413

P nummer: 1002245906

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Charlotte Stange Frederiksen
Stilling: Marketingkoordinator
Direkte telefon: +45 36344903

Send til en kollega

0.31