23948sdkhjf
Del siden

RUSTEK A/S

RUSTEK A/S er underleverandør og totalleverandør med speciale i laserskæring, kantpres, buk, svejsning og montage. Vi laver bl.a. mange produkter i rustfrit stål til fødevarer- og medicinalindustrien ligesom vi arbejder med konstruktion og anlæg af maskiner.

RUSTEK A/S er en virksomhed der løser problemer af meget forskellig karakter, det gøres muligt af vores moderne og fleksible produktionsapperat.

Vi er totalleverandør og har betydelige kompetencer indenfor:

 

Vi påtager os at løse ”hele” opgaven, om nødvendigt med hjælp fra vores samarbejdspartnere – Hvis der indgår konstruktion(3D) i opgaven, tager vi os også gerne af det.

Rustek a/s er i besiddelse af et effektivt og stabilt Co2 laserskæreanlæg, der med sine 4000 Watt gør os i stand til at udføre laserskæring i alle gængse materialer samt tykkelser, derudover også et
3KW Fiberlaserskære anlæg, der er fuldt udbygget med automation til håndtering af både råvarer(Plader), og udtagning af skårne dele. Anlægget skære med den seneste laserteknologi, også kaldet fiberlaser. 

I direkte forbindelse med laserafdelingen, står vores slibe/afgrate maskine fra Timesavers, den sikre ensartet kantkvalitet og giver vores emner en lækker finish, når vores kunder ønsker dette.

I vores bukkeafdeling, har vi både manuelle og automatiske bukkeanlæg, vores LVD Kantpresse er udstyret med al tænkelig teknologi og software, der sikrer lynhurtig betjening og dermed den højest mulige effektivitet, derudover sikrer det høje maskinelle niveau, også høje standarder indenfor kvalitet, tolerancer, ensartethed osv..
Ud over manuelle kantpresser, har vi også 2 robotceller til pladebukning, cellerne er bestykket med Motoman robotter og kantpressere på hhv. 1250mm og 3100mm. Vores største anlæg er ydermere forsynet med automatisk indladning af paller, og også udtagning, af færdige emner fungere ubemandet, hvilket betyder at robotten kan køre uden at der skal være personale tilstede.

Bukke afdelingen prydes desuden af et fuldautomatisk Panelbukkeanlæg, anlægget bukker uden indblanding fra mennesker, dvs. ingen opstillingsomkostninger, ingen maskinstop som følge af omstilling til nyt emne, ingen kvalitets usikkerhed omkring betjening.
Maskinen giver unikke design muligheder for dine pladeemner, da små korte buk på store emne ikke er et problem, da emnet konstant er fikseret, og ikke skal løftes i processen, andre ting som radiusbuk, kan nævnes som en helt særlig styrke på denne maskine, se evt. videoer af maskinen i drift på vores hjemmeside.

I vores svejse afdeling er vi også meget stærke, da vi både kan tilbyde manuelle svejseprocesser, semi automatiske(Rundsvejsning m.v.), og til sidst er vi i besiddelse af hele 4 svejse robot celler, som giver os unikke muligheder uanset hvilken opgave i ønsker løst indenfor svejsning.

RUSTEK A/S
Bjørnevej 3
7800 Skive
Danmark
CVR nummer: DK33389477
P nummer: 1004938636
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.282