Wirtgen Denmark A/S

Som førende indenfor teknologi tilbyder WIRTGEN DENMARK kunderne løsninger til mobile maskiner til anlæg af veje, istandsættelse af veje samt udvinding og bearbejdning af brugbare mineraler.

Vi tilbyder et bredt udvalg af service indenfor alle områder af vejanlæg for at imødekomme vores kunders krav. Med lidenskab og begejstring sikrer vores motiverede team vores kunders succes på stedet.

Vor salgs- og service organisation – et perfekt koncept fra A til Z
Vi er mere end blot maskinleverandør: Leveringen af en maskine markerer begyndelsen på et langvarigt service partnerskab. Vort team af serviceeksperter er altid parate til besvarelse af spørgsmål mht. maskinen eller betjeningen. Vore servicespecialister garanterer korte reaktionstider og hurtige løsninger. Yderligere er vi altid i tæt kontakt med WIRTGEN GROUP´s hovedsæde for at sikre omfattende support, hvis dette skulle være nødvendigt.

WIRTGEN DENMARK er medlem af WIRTGEN GROUP, en internationalt aktiv gruppe af virksomheder inden for entreprenørmaskiner, som omfatter de traditionelle produkt mærker WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN og BENNINGHOVEN.

Fakta om Wirtgen Denmark A/S

Adresse
Wirtgen Denmark A/S
Taulov Kirkevej 28
7000 Fredericia
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Fredericia Kommune

Telefon: +45 75563322

Fax: +45 75564633

CVR nummer: DK81667217

P nummer: 1002627399

Ansatte: 35

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jan Dahl
Stilling: Salgschef

Send til en kollega

0.156