JUAL SOLAR A/S

JUAL SOLAR leverer tagkonsoller og konsolsystemer til sikker gennembrydning af tage med membran – tagpap og folie

Hvad kan vi?
Alle opgaver er unikke og kræver de rigtige beregninger for at skabe en langtidssigtet løsning til tagfladen.
Vi elsker at være eksperter på dette område og vide, at vi kan se alle vores kunder i øjnene med vores beregninger og kvalitetsprodukter. Både i dag men også i fremtiden.
Vi håndterer ”standardløsninger” men elsker også en god udfordring. Så har du en opgave, der skal løses, så lad os hjælpe dig med at finde den bedste løsning for det næste projekt.

Hvad leverer vi?
Vi samarbejder med førende arkitekter, rådgivere og ingeniører på markedet, hvor vi rådgiver og vejleder i hvilken løsning, der er den bedste for den unikke opgave, som skal projekteres.
Derudover samarbejder vi med forhandlere af solceller og med installatører, hvor JUAL SOLAR tagkonsoller og konsolsystemer sælges som en del af løsningen til både erhvervsbygninger, offentlige bygninger og private.

Tagkonsoller
JUAL SOLAR tagkonsoller leveres altid med samme materiale, som membranen på tagfladen, da vi vil være sikre på, at materialerne arbejder sammen – også efter flere år.
Vi arbejder med to konsolsystemer. Det ene system er et Øst/Vest Konsolsystem som benyttes på flade tage og det andet er Tagparallelt, som benyttes til hældnings-tage.

Fuld garanti på hele systemet
Hos os handler det ikke kun om at sende en vare over disken, men at det er den rigtige vare. Derfor tegner vi både forslag til placering af solcelleanlægget på tagfladen og laver systemdokumentation, således at du som kunde let kan forholde dig til, hvad vi leverer, samt vi beregner vind- og snelaster, så du er sikker på at solcellerne bliver på taget uanset hvilket vejr, de bliver udsat for.

Patent
Vi har patent på vores tagkonsol, netop fordi vi ikke går på kompromis med kvalitet. Du kan derfor altid være sikker på, at du køber et kvalitetsprodukt gennem os.

Kontakt os for en snak om dit næste solcelleprojekt. Se mere på jualsolar.dk og besøg JUAL SOLAR på LinkedIn

Fakta om JUAL SOLAR A/S

Adresse
JUAL SOLAR A/S
Industrivej 14
7130 Juelsminde
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Hedensted Kommune

Telefon: +45 76831141

CVR nummer: DK35416463

P nummer: 1002689375

Ansatte: 4

Certifikater: CE, ISO 9001, TÜV

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Claus Borch Pedersen
Afdeling: Marketing
Stilling: Markedsføringsansvarlig

Kasper Kåre Andersen Kasper Kåre Andersen
Stilling: Adm. Direktør
Direkte telefon: +45 29357313

Send til en kollega

0.181