23948sdkhjf
Del siden

HSM Industri A/S

HSM Industri A/S er leverandør af komplekse stålkonstruktioner og rørtekniske anlæg. I vores tekniske afdeling har vi en bredt sammensat medarbejderstab af ingeniører, maskinmestre, tegnere, konstruktører og indkøbere, der løser store og små konstruktionsopgaver f.eks. broer, færgeramper, landgangsanlæg, udstyr til offshore industrien samt stålkonstruktioner til bygge- og anlægsområdet.

Firmaet råder over et produktionsareal på 11.500 m² med løftekapacitet på op til 40 tons og op til 18 meters frihøjde under krankrog.  Med vores strategisk gode placering lige ved havnen, kan vi ofte løse noget af logistikopga­ven via skib. Det gør vores arbejde på selve byggepladsen kortere og mere produktiv.

Vort talstærke, erfarne og kompetente montageteam træder til med kort varsel for at montere såvel egne produkter som det grej, du har fået leveret af andre.

Vores kompetencer omfatter bl.a.:
- Industriservice
- Konstruktion og design
- Produktion
- Montage
- Overfladebehandling

Vores 1.600 m2 moderne og effektive overfladebehandlingsanlæg består af en maler- og sandblæsehal, der begge er fuld krandækket. Vi kan tilbyde stålblæsning, sandblæsning, metallisering, vådlakering, brandmaling og kunststofbelæg­ning.

Hovedparten af vores ordrer er kundespecifikke opgaver med individuelle mål og materialer, men vi foretager også serieproduktion. Detaljeret dokumentation giver dig sikkerhed og handlefrihed 

HSM Industri A/S
Bredstrupvej 50
8500 Grenaa
Danmark
CVR nummer: DK88015428
P nummer: 1002783192
150

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.297