23948sdkhjf
Del siden

Færch & Co. A/S

Færch & Co. er en traditionsrig entreprenørvirksomhed, som udfører tømrer-, snedker- og maskinsnedkerarbejde. Vores aktionsradius strækker sig fra Aarhus til Skagen. Dog er vi særligt kendt i Aalborg, hvor vi i mere end 100 år har præget bybilledet – blandt andet ved opførelsen af Aalborgtårnet, Aalborg Katedralskole og Løve Apoteket.

Entrepriser
Færch & Co. udfører alle former for entrepriseopgaver: Fagentrepriser, hovedentrepriser og totalentrepriser. Her er både tømrer- og snedkerarbejdet altid egenproduktion.

Vi prioriterer præcis byggestyring i samtlige entrepriseopgaver. En logistikstyret levering sikrer, at materialerne leveres i den korrekte rækkefølge til tiden, og vi leverer desuden en detaljeret kvalitetssikringshåndbog som dokumentation for korrekt udført arbejde. Vi benytter udelukkende godkendte byggematerialer fra anerkendte producenter og leverandører, vi kan stå inde for.

Serviceopgaver
Færch & Co. varetager en stor mængde serviceopgaver som mindre ombygninger, vedligeholdelse, eller akut opståede skader samt indbruds-, brand- eller vandskader m.m.
Disse opgaver varetages af vores servicefolk, der er ustyret med egne firmabiler, som indeholder det nødvendige værktøj.

Værksted
Færch & Co. har eget snedkerværksted, der er bemandet med fagligt dygtige medarbejdere, som er eksperter i at fremstille specialløsninger indenfor vores fag. Vores snedkerværksted fremstiller bl.a. døre og vinduer til specielle opgaver efter gamle håndværkstraditioner. Derudover producerer vi specialinventar efter kundens ønske samt almindeligt snedkerarbejde.

Tradition er fundamentet
Ferd. Færch & Co. blev grundlagt i 1892 af den unge tømrersvend Ferdinand Færch, men virksomheden blev siden kendt som Færch & Co. i lokalområdet. Det medførte et navneskift i 2011.

Hos Færch & Co. er vi stolte af vores historie og den faglige erfaring, som følger med håndværkerarbejde gennem flere generationer. Virksomhedens fundament er derfor også fagets traditionelle dyder – kvalitet, godt håndværk og ordholdenhed. Samtidig bestræber vi os på at bygge oven på traditionerne, så vi fortsat udvikler os og forbliver konkurrencedygtige.

Kvalitet til tiden
I øjeblikket har vi ca. 130 medarbejdere ansat til at varetage dine opgaver i vores egenproduktion. Desuden samarbejder vi med adskillige underleverandører, der alle arbejder efter den samme kvalitetsbevidsthed som vi selv.

Byggestyringen af vores opgaver varetages af erfarne byggeledere og formænd, som forstår at bevare det store overblik samtidig med at have fokus på de enkelte detaljer. Vi går meget gerne i dialog med vores kunder om at finde den rette økonomiske og kvalitetsmæssige løsning på opgaven.

Vi sætter altid en ære i at aflevere vores opgaver til tiden, og vi har derfor stor fokus på leverancerne til vores byggepladser, så vi undgår spildtid. Vi benytter altid anerkendte leverandører med godkendte byggematerialer til vores opgaver, og materialerne leveres til tiden i den korrekte rækkefølge.

Færch & Co. A/S
Halkjærvej 22
9200 Aalborg SV
Danmark
CVR nummer: DK89305616
P nummer: 1002816148
130
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.348