23948sdkhjf
Del siden

Bytømreren A/S

Bytømreren er en entreprenør- og servicevirksomhed, der med en nyskabende og professionel virksomhedskultur sætter fokus på et moderne og godt arbejde til stor gavn og værdi for vores kunder.

Vi varetager alle typer tømrer- og snedkeropgaver for såvel private kunder som erhvervskunder, hvor især virksomheder, bolig- og ejerforeninger er vores primære kundegruppe. Her udfører vi alt fra mindre service- og vedligeholdelsesopgaver henover rådgivning og vejledning til større dag-, total- og hovedentrepriser. 

Ydmyghed og kvalitetsarbejde
Trods vores store medarbejderstab og stadigt voksende firmastørrelse, er vi en ydmyg virksomhed, der ønsker at leve op til vores lokale navn og i forvejen gode omdømme og være kendt for dem, der gør arbejdet ordentligt.

For os handler godt arbejde ikke kun om et flot resultat efter vores kunders ønsker og behov. Det dækker over et godt arbejde i høj standard, som vi kan stå inde for med vores faglige stolthed. Et godt arbejde, hvor fokus ikke blot lægger på selve håndværket, men også på håndværkeren bag arbejdet.

Virksomheden etableret for 30 år siden. I dag er vi en mellemstor virksomhed, der beskæftiger over 250 ansatte , der er fordelt over vores afdelinger i hhv. Aarhus, Odder, Horsens og Vejle.

Bytømreren A/S
Graham Bells Vej 10
8200 Aarhus N
Danmark
CVR nummer: DK28693230
P nummer: 1000537995
250
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.334