23948sdkhjf
Del siden

Siedle Nordic A/S

Arkitektur på tærsklen - Tidløst design, funktionalitet og topkvalitet

Med mere end 70 års brancheerfaring har Siedle en førende position på det europæiske marked inden for bygningskommunikation. Siedle er en traditionsvirksomhed, der er kendt for høj klasse teknik, kompromisløs kvalitet og prisbelønnet design, men frem for alt fokuserer vi på det funktionelle aspekt. Alle vores produkter er udelukkende produceret det sted, hvor virksomheden i sin tid blev grundlagt for mere end 260 år siden: i Furtwangen i Schwarzwald. På den måde kan vi være sikre på at opnå den optimale kvalitet, som kendetegner et Siedle-produkt, en kvalitet der betyder, at der findes 30-40 år gamle Siedle-anlæg, som fortsat fungerer upåklageligt.

Siedle er etableret i de fire nordiske lande, og det store fokus på design og kvalitet spiller fint sammen med den nordiske designtradition. Siedle har været repræsenteret med egen virksomhed i Danmark siden 1989, og i 2008 blev Siedle Nordic A/S etableret med filialer i alle de fire nordiske lande med hovedsæde i København. Selvom Siedle er hjemmehørende i Schwarzwald i Sydtyskland, passer produkterne og ånden bag dem perfekt ind i den nordiske tankegang om et enkelt, tidløst design af meget høj kvalitet. Individualitet er vort designprincip, og vore løsninger kan tilpasses i form, funktion og design efter kundens ønske. Lige fra farve-og materialevalg til funktionsomfang tilpasser Siedles løsninger sig kundernes præferencer og behov. Derfor er Siedle-kommunikationssystemer lige så individuelle som deres brugere. Det er et spørgsmål om personlig stil.

Siedle ved, at indgangen er mere end en dør med en ringeknap, og en adgang er mere end blot at åbne bygningens indkapsling. Derfor har vi længe haft en helt anden opfattelse af tærsklen og dens betydning. Tærskelzonen, overgangen mellem inde og ude, spiller en meget mere omfattende rolle. Arkitektur på tærsklen er afgørende for, om den skiller eller bygger bro, om den skræmmer den besøgende bort eller byder aktivt velkommen.

God arkitektur skaber tryghed hos gæsten.

Siedle Nordic A/S
Avedøreholmen 96-98
2650 Hvidovre
Danmark
CVR nummer: DK31601207
P nummer: 1014571163
15
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.266