23948sdkhjf

Brøns Maskinforretning ApS

Brøns Maskinforretning imorterer maskiner til Park- og kommunalteksegmentet, samt endvidere landbrugsmaskiner.
Brøns Maskinforretning drives i dag som engrosvirksomhed med et netværk af forhandlere, der dækker hele landet. Dette gøres for at sikre størst mulig kundekontakt og den bedst tænkelige service. Det betyder dog ikke, at vi ikke ønsker kontakt til vore slutbrugere. Vores dør står altid åben, og vi er aldrig længere væk end telefonen.

FIRMAPROFIL


• Vi bygger vores forretning på tillid
• Vi vil være et sikkert og pålideligt valg
• Vi vil være landsdækkende – dog med lokal styrke og tilstedeværelse

Derudover skal vi være åbne. Mennesker, der henvender sig, skal føle sig velkomne. Ud over almindelige forretningshemmeligheder har vi ikke noget at skjule. Tværtimod er vi interesserede i, at vores omverden kender os, vore holdninger og vore handlinger. Og vi er interesserede i dialog og i at lytte til andre, så vi får viden om, hvordan omverdenen ser på os og vores produkter, og hvad vi efter andres mening kan gøre bedre.
Kundetilfredshed er et af vore afgørende mål og succeskriterier. Det betyder, at vi lægger stor vægt på at vejlede kunderne, så de får et produkt, der svarer til deres behov – hverken mere eller mindre. Det betyder, at vi lægger afgørende vægt på service, fordi vi tager ansvar for vore produkter – inklusiv ansvaret for kunde-træning samt udveksling af viden og erfaring med leverandører og nøglekunder. Også derfor lægger vi vægt på at have forhandlere, som geografisk er tæt på vore kunder, så vi hurtigt kan bistå dem. Vi sørger for, at de har den ekspertise og de værktøjer, der er nødvendige for, at de kan udføre serviceopgaven lige så godt, som vi selv ville have gjort det. Vi er professionelle med en passion for kvalitet. Vi leverer det, vi lover.

Leverandør-kompetencer

Nyheder

Nyeste maskiner

Fakta om Brøns Maskinforretning ApS

Adresse
Brøns Maskinforretning ApS
Hovedvejen 20
6780 Skærbæk
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Tønder Kommune

Telefon: +45 74753112

CVR nummer: DK50746712

P nummer: 1011312752

Ansatte: 35

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Henrik Svennild
Afdeling: Park og Kommunalteknik
Stilling: Salgs- og produktansvarlig
Direkte telefon: +45 42 15 49 16

Send til en kollega

0.258