23948sdkhjf
Del siden

Viega A/S

Viega A/S leverer VVS-tekniske systemer til både industri, skibsindustri, samt hele byggesektoren.

Viega er et af verdens største firmaer inden for installationsteknik, og er et familieforetagende, hvor fjerde generation har ansvaret for driften i dag. Firmaets motto: Viega - always a better idea! er udtryk for den kvalitet og udvikling, som har været styrende og har præget firmaet siden starten i 1899.

Viega GMbH & Co. KG beskæftiger mere end 4.000 medarbejdere over hele verden, og fremstiller mere end 17.000 artikler. Produktionen foregår primært i Tyskland, men har nu også produktion i Kansas, USA. Viega er leverandør af komplette systemer indenfor systemteknik, afløbsteknik og cisterne- og installationsteknik. Viega modtog i 2007 en reddot design award, for den nye designserie til badeværelset.

Viega bygger på tysk kvalitet. De højteknologiske lager og logistikfaciliteter garanterer præcis og sikker levering. Alle produkter røntgenfotograferes, vejes og gennemtestes, for at sikre kvalitet og omkostreducerende løsninger, helt ud til forbrugeren.

I Norden repræsenteres Viega af datterselskabet Viega A/S i Birkerød, Danmark. Herfra har Viega A/S opnået en ledende position i hele norden, og beskæftiger 20 medarbejdere.

Viega A/S
Banevænget 13
3460 Birkerød
Danmark
CVR nummer: DK25869087
P nummer: 1008247303
13
ISO 9001
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.125