23948sdkhjf
Del siden

Stiholt A/S

Im. Stiholt A/S
Siden 1949 har Stiholt spillet en central rolle indenfor transportbranchen, hvor vi har beskæftiget os med nyopbygninger, reparationer, hydraulikarbejde og service på lastbiler, kraner, by- og rutebusser, renovationsbiler og meget mere. Et højt kvalitetsniveau i vores produktsortimentet og serviceydelser har altid været firmapolitik for os. Med kunden i centrum, arbejder alle vores afdelinger ud fra de samme kerneværdier: tillid, kvalitet og viden. På denne måde sikres der et fælles grundlag for udførelsen af det daglige arbejde.

Stiholt koncernen har en bred kundekreds, der spænder lige fra vognmænd med en enkelt lastvogn til større transportvirksomheder, renovatører og firmaer med lastvogne til transport af egne varer.

Scania
Siden 1962 har vi været autoriseret Scania forhandler. Vores fem Scania-afdelinger findes i Sæby, Thisted, Aalborg, Hjørring og Nuuk. Her beskæftiger vi os med salg, service, reparation og et bredt udvalg af originale og alternative reservedele. Vi har flere servicebiler til rådighed, så vi bl.a. kan hjælpe ved nedbrud, yde dækservice samt lave diverse serviceopgaver. Det gælder både for lastbil samt opbygning mv. Vi har altid for øje at tilbyde et højt service- og kvalitetsniveau indenfor vejledning og salg af lastbiler, diverse værkstedsydelser samt et fleksibelt setup af servicebiler, som kommer ud til dig - ligemeget hvor og hvornår.

Vi har en dedikeret salgsafdeling som holder til i Aalborg, Thisted og nogle gange i Hjørring. De er med dig hele vejen - lige fra at afdække behov af opbygning og indretning til vejledning og sparring, så du kan få størst udbytte af dit brændstof. Der er ikke to kunder, der er ens - og det er det vi værdsætter. Deres rådgivning er baseret på mange års erfaring, som skal hjælpe til at identificere lige præcis dine behov.

Vores værksteder er beskæftiget af dygtige og kvalificerede medarbejdere, som bl.a. er uddannede lastvognsmekanikere, kranmekanikere, smede/klejnsmede mv. og som løbende efteruddannes, således de til enhver tid er i stand til at matche de krav og forventninger, som kunderne stiller.  

Hydraulik
Vores hydraulikaktiviteter startede tilbage i 1991, hvor formålet siden dag ét har været at yde assistance og servicere alt indenfor hydraulik. Vores fem værksteder findes i Aalborg, Viborg, Nørre Aaby, København og Ringsted, hvor vi sælger, servicerer og reparerer bl.a. renovationsbiler/- aggregater, lastbilkraner, minikraner, bæltekøretøjer, dyretransport og slamsugere mv. På alle vores værksteder tilstræber vi kundevenlige åbningstider.

Vi fører hele NTM’s omfattende program fra baglæssere og frontlæssere og aggregater med op til fire kamre, således der kan afhentes fire fraktioner samtidig med et enkelt køretøj. Som en af de største aktører på det danske marked for renovationsaggregater, har vi et komplet reservedelsprogram til NTM’s produkter.

Ydermere tilbyder vi diverse løsninger for håndtering af diverse materialer - ligemeget om det er vandret eller lodret håndtering. Vores maskiner og udstyr er velegnet til at løfte og flytte store overflader som f.eks. glas, træ, metal, sten, plast eller spånplader. Vi har minikraner fra Jekko, som er kendt for deres kompakte design og alsidighed, hvilket gør dem til det ideelle valg for en lang række industrier - alt fra byggeri og anlæg til vedligeholdelse og logistik.

Vi har også crawlere fra Almac, som er sikre, certificerede og udstyret med banebrydende teknologi, herunder et unikt nivelleringssystem, der gør det muligt at arbejde på ujævnt terræn - specielt til dig, der arbejder med alt fra byggeri og udlejning til vedligeholdelse.

Stiholt A/S
Trafikcenter Sæby Syd 6-7
9300 Sæby
Danmark
CVR nummer: DK27619312
300
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.36