23948sdkhjf

CADXpert a/s

CADXpert a/s
Vi er din professionelle totalleverandør af CAD løsninger til bygge- og produktionsbranchen.
Med mere end 20 års erfaringerne i rygsækken er vi din garanti for professionel Xpert viden inden for dette felt. Vi er et stærk og kompetent team, som står klar til at leverer kundetilpassede og fleksible løsninger, ud fra din virksomheds ønsker og behov. Med det mål for øje, at skabe et bedre indtjeningsgrundlag for jeres fremtid.

Mulighederne er store
Hos CADXpert a/s er du i fokus. Vi analysere din virksomheds behov for at yde den bedste rådgivning. Lige meget om du har brug for kurser, software, support, vejledning og eller kundetilpasset special løsninger. Vi vil være branchens fortrukne sparringspartner, og arbejder hele tiden på at dele ud af vores viden.

Din fortrukne sparringspartner
Med tillid og troværdig opnår vi gode og langvarig relationer til vores kunder. Dét kombineret med vores ekspertise inden for branchen, gør os til din fortrukne sparringspartner. Vi henvender os til store og små virksomheder – og alt der imellem. Hos os er alle kunder ligeværdige.
Som Autodesk Gold Partner er vi autoriseret til at sælge og servicere Autodesk licenser. Vi er et Autodesk Autorized Traning Center.

Byggebranchen
I Horsens finder du vores Revit og BIM afdeling. Et team med stærke profiler inden for dette felt. Læs mere om afdelings produkter og serviceydelser lige her.

Fakta om CADXpert a/s

Adresse
CADXpert a/s
Ormhøjgårdvej 8a
8700 Horsens
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Horsens Kommune

Telefon: +45 76288100

CVR nummer: DK29623600

P nummer: 1012350143

Ansatte: 13

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Send til en kollega

0.22