23948sdkhjf
Del siden

Palfinger Danmark A/S

PALFINGER er verdens førende producent af innovative kran- og løfteløsninger. Vi har mere end 12.700 ansatte på verdensplan, 34 lokationer samt et verdensomspændende salgs- og servicenetværk med ca. 5.000 servicepunkter. PALFINGER går altid efter at være leverandør af innovative løsninger, der giver øget effektivitet og nemmere betjening, mens vi udnytter potentialet i digitalisering gennem hele produktionen.

PALFINGERs kerneprodukt er lastbilkranen. Virksomheden er førende på det internationale marked inden for dette segment med mere end 100 modeller. Inden for skov- og skrotkraner, on- og off-road samt kroghejs er PALFINGER ligeledes verdens største producent. Gennem årene er produktporteføljen blevet større og større med produkter såsom medbringertrucks, læssebagsmække og mandskabslifte.

Et verdensomspændende servicenetværk sikrer hurtig og professionel support. PALFINGER Marine arbejder med alle de store maritime segmenter inkl. offshore, marine, flåde og kystvagt samt vindindustrien.

Palfinger er absolut førende inden for løftekraner til montering på bl.a. lastvogne. Vores omfattende sortiment omhandler bl.a.:
- Kraner fra 0,8 til 200 TM
- Kroghejs
- Skovkraner
- Tilbehør

Du kan læse meget mere om de enkelte produkter på vores hjemmeside: www.palfinger.dk

Palfinger Danmark A/S
Stensgårdvej 21 M
5500 Middelfart
Danmark
CVR nummer: DK26674972
P nummer: 1009187169
12.700
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.281