23948sdkhjf

MariTeam

har to forretningsområder – ét målrettet søfartsindustrien, og et målrettet byggebranchen.

Søfartsindustrien
Vi er leverandør og producent af sikkerheds, brand og redningsudstyr, samt en række andre produkter til søfartsindustrien. Vores kunder findes inden for danske og internationale rederier og skibsværfter.

Udover sikkerheds-, brand-, og redningsudstyr leverer vi kan også en række andre produkter, herunder skipper/lodsstole, GRP Opbevaringskasser og Borde og Bænkesæt, Linoleum Gulve (indendørs), Dæks belægning, Lodslejdere, Gangveje, Sikkerhedsnet, IMO Sikkerhedskilte, Brand/Vand/Vejrtættedøre GRP /ALU, Passagermøbler, Madrasser, Badeværelsesudstyr. Samt FFB- MOB- FRB både, Kraner, Løftekroge, reservedele og serviceordninger fra HATEKE.

Byggebranchen
HEWI badeværelsestilbehør og plejeprodukter til hospitaler, ældreboliger osv. GEESA badeværelsesudstyr til hoteller. Construction Specialties UK Ltd. vægbeskyttelse.

Meget er sket siden etablering i Nyhavn i 1952 i dag er MariTeam en dynamisk virksomhed i vækst ejet af Mikkel Engsbro. Vi ved vores kunder skal være effektive og derfor består vores produktsortimentet af et bredt, men nøje udvalg af kvalitetssortiment. På den måde sparer vi kundernes tid så de hurtigt kan finde det de har behov for uden at kigge tusindvis af mulige varer igennem.

Vi har et bredt produktsortiment som standard, men vi er også i stand til at løse dit projekt, der hvor der kræves særlig viden om specialprodukter der ligger uden for vores standardsortiment, og dermed finde den bedste løsning. 

Har du brug for hjælp så står MariTeam altid klar til at hjælpe dig eller din virksomhed. Du kan altid bestille varer via e-mail (sales@MariTeam.dk) eller direkte i vores webshop.

Fakta om MariTeam

Adresse
MariTeam
Sundvej 12
4600 Køge
Se på kort

Region
Danmark
Sjælland
Køge Kommune

Telefon: +45 39 18 66 44

CVR nummer: DK53378919

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Mikkel Engsbro Mikkel Engsbro
Stilling: CEO
Direkte telefon: +45 39186644

Tonnie Stegmann
Direkte telefon: +45 39186644

Send til en kollega

0.169