23948sdkhjf
Del siden

Jotun Danmark A/S

Jotun Danmark A/S er et datterselskab af Jotun AS og har sit hovedkontor i Kolding. Jotun er kendt for maling af høj kvalitet til alle emner, som kan vådmales eller pulverlakeres. Mange af verdens mest berømte bygninger er malet med Jotun. Jotun bruger mange ressourcer på forskning og innovationer, så malingen kan modstå alle slags forhold, både uden- og indendørs og under vand, alt imens Jotun arbejder for større bæredygtighed via Jotuns Green Steps program. Det er vigtig for Jotun at beskytte din ejendom, og vores dygtige medarbejdere hjælper dig med at finde den rigtige løsning og farve til lige netop dit maleprojekt. Jotun arbejder løbende med at udvikle og forbedre sine produkter og løsninger, og vores malingsystem til industrien og shipping industrien er blandt de mest avancerede på markedet, hvor løsninger skræddersys til den enkelte opgave. Langt størstedelen af Jotuns produkter til brug i hjemmet er svanemærkede og DGNB-certificerede.


Jotun Danmark A/S
Jotun Danmark A/S med hovedkontor i Kolding repræsenterer alle fire forretningsområder, som er:

JOTUN MARINE COATINGS
Verdens førende leverandør af marine skibsløsninger til rederier og værfter i forbindelse med skibsbyggeri, tørdok/vedligehold.

JOTUN POWDER COATINGS
Jotun er førende leverandør af pulverlakker, og produktspektret omfatter dekorative, funktionelle og industrielle pulverlakker til korrosionsbeskyttelse og æstetisk overfladebehandling.

JOTUN PROTECTIVE COATINGS
Jotuns industrimaling sælges til selskaber inden for offshore-, energi-, infrastruktur-, HPI- og mineindustrien.

JOTUN DECORATIVE COATINGS
Førende producent, grossist og distributør af inden- og udendørs maling til forbrugere og professionelle over hele verden.

Læs mere om, hvad vi kan tilbyde din virksomhed på jotun.dk/jotun.com. Du er også meget velkommen til at kontakte os på 76 30 32 00.


Vi glæder os til at høre fra dig!

Jotun Danmark A/S
Jernet 6
6000 Kolding
Danmark
CVR nummer: DK14163328
P nummer: 1002952185

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.282