23948sdkhjf
Del siden

wedi GmbH

Tysk kvalitet og innovation gennem 38 år

Wedi Group er kendt som en førende producent og leverandør af 100% vandtætte brusebads- og konstruktions-systemer på tværs af en lang række lande i Europa og Nordamerika.

wedis omfattende produktportefølje rummer alt fra elementer og overflader af høj kvalitet til gulvopbygning i badeværelser og brusenicher med integreret afløb over vægopbygning til kreative, innovative og praktiske designelementer til badeværelset.

Med sine innovative løsninger og produkter, der garanterer såvel kvalitet som 100% vandtæthed, tilbyder wedi bæredygtige og komplette løsninger til planlægning og design af vådrum over hele verden. 

Familieselskabet, der blev grundlagt i 1983 af Helmut Wedi, har hovedkontor i Emsdetten i Tyskland, beskæftiger i dag mere end 500 mennesker på tværs af gruppen og er aktiv i 40 lande.

Innovativ spydspids i branchen

wedi sætter en ære i konstant at være spydspidsen af innovativ udvikling indenfor branchen og arbejder derfor tæt sammen med alt fra arkitekter til ingeniører, flisebutikker, byggemarkeder og entreprenører, når der bliver udviklet nye produkter og løsninger.

 Intelligente løsninger kendetegner wedis vådrumssystemer

Intelligente løsninger og produkter, der giver entreprenører, håndværkere, arkitekter og ingeniører en række fordele, er kendetegnende for wedis vådrumssystemer. På tværs af sortimentet er wedis produkter henvendt til kvalitetsbevidste aktører i branchen, som hele tiden er på udkig efter gode løsninger af høj kvalitet, der samtidig kan minimere installationstid og derved forbedre økonomien i projekterne.

Wedis løsninger og produkter bliver produceret i en lang række standarder, ligesom de ofte kan specialtilpasses, hvis der er behov herfor.

Innovative løsninger til barrierefrie gulvsystemer til badeværelser

Wedis Fundo-serie indeholder et bredt udvalg af flotte barrierefrie gulvsystemer til badeværelser.

Wedi præsenterer smarte løsninger til almindelige bygningsudfordringer med sine nyeste produktudvikling til gulvopbygning i badeværelser og brusenicher. I mange installationssituationer støder entreprenører, arkitekter, ingeniører og håndværkere således ofte på udfordringen med for lave monteringshøjder.

wedi har udviklet et gulvelement, der løser denne udfordring. Gulvelementet Fundo Ligno, der med den lave indbygningshøjde på kun 20 mm med fald ned til 6 mm, inklusive afløbsopbygningen, der er nedfældet i den underliggende trækonstruktion, er wedis laveste gulvelement.

 Wedi – langt mere end barrierefrie brusebade

Dog består det morderne brusebad af langt mere end gulvelementet – derfor rummer wedis modulopbyggede system også en række funktionelle designelementer, der kan udnyttes til at tilpasse badeværelser til individuelle ønsker og behov.

Af eksempler kan nævnes en praktisk niche eller hylde til shampoo o.lign., en siddebænk, en stabil skillevæg med indbyggede hylder eller måske en individuelt udformet håndvask.

På grund af modulopbygningen udmærker wedis systemløsninger sig bl.a. ved fordele som yderst nem forarbejdning og markant kortere ventetid ved fliseopsætning.

 

wedi GmbH
Hvedemarken 5
3520 Farum
Danmark
CVR nummer: DK37803774
P nummer: 1015247572
10
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.266