23948sdkhjf
Del siden

RIAS A/S

Som en af de største udbydere af plasthalvfabrikata i Danmark er RIAS A/S leverandør til alle grene af den private og offentlige sektor med betydelige aktiviteter i det øvrige Skandinavien.

Plast indgår i stort set alle produkter og sammenhænge, hvor kravene til præcision, holdbarhed, design og miljøhensyn er høje. Derfor leverer RIAS plasthalvfabrikata til forskellige områder som bygge- og anlægssektoren, den kemiske industri, maskinindustrien, offshore, levnedsmiddel-, møbel- og emballagesektoren samt visuel kommunikation.

Vi lagerfører et meget bredt sortiment af plasthalvfabrikata og tilbyder desuden alle typer af kundetilpassede løsninger fra vores specialiserede bearbejdningsafdeling, RIPRO.

RIAS er grundlagt i 1959 som ’RIAS, Roskilde Industri Aktieselskab’, og hovedsædet har siden da ligget på Industrivej i Roskilde. RIAS A/S er et børsnoteret selskab med thyssenkrupp koncernen som hovedaktionær. RIAS indgår dermed som et af 10 selskaber i det netværk, der under thyssenkrupp Plastics forsyner det internationale marked med plasthalvfabrikata.

RIAS A/S
Industrivej 11
4000 Roskilde
Danmark
CVR nummer: DK44065118
P nummer: 1003080688
50 - 99
AAA, ISO 9001:2015
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.39