23948sdkhjf
Del siden

Nord-Lock ApS

VI SIKRER DINE BOLTESAMLINGER

 I 1982 blev den originale Nord-Lock® kilelåsningsteknologi, der sikrer boltesamlinger, udviklet i Nordsverige. I dag er vores ekspertise på området samt vores sortiment af innovative teknologier indenfor sikring- og tilspænding af boltesamlinger, det bredeste på markedet, med produkter som Superbolt™ mekaniske Tensioners, Boltight™ hydrauliske Tensioners og Expander® Systems ledaksler.

Hver boltsamling kræver en særlig fremgangsmåde, og vores erfarne teknikere og boltspecialister er altid klar til at hjælpe dig. Din kundeoplevelse er afgørende for os, og vi vil give dig al den tekniske support, viden og ekspertise, du har brug for, for at sikre optimale løsninger og langvarig, problemfri drift.

Hos Nord-Lock Group er vores krav til sikkerhed og holdbarhed kompromisløse, og derfor gennemgår vores produkter branchens mest strenge testcyklusser. Vores løsninger er gennemprøvede og standard hos førende virksomheder i en række forskellige brancher.

Vi ved, at det kan være en udfordring at finde den mest pålidelige løsning til dine boltesamlinger. Nord-Lock Group gør processen lettere ved at tilbyde livstidsgaranti på alle vores teknologier, så du kan føle dig sikker på at have fundet den bedste løsning til din applikation.

Vores højteknologiske produkter fremstilles på vores moderne fabrikker i Sverige, Storbritannien, Schweiz og USA. Samarbejdet med Nord-Lock Group giver dig adgang til vores udviklingsafdelinger samt teknikerteams, som tilbyder uddannelse og support baseret på dine behov. Hvis du har brug for skræddersyede løsninger, vil vores eksperter guide dig gennem designfasen og udføre de nødvendige test.

Uanset hvor i verden du er, står vi klar med råd og vejledning via et regionalt kontor eller teknisk center. Der er derfor aldrig langt til den bedste løsning på din udfordringer med boltesamlinger. I Danmark har vi et regionalt salgskontor i Scandinavian Trade Building i Allerød.

Du kan altid kontakte os, og få et uforpligtende tilbud som passer dine udfordringer og din virksomhed. 

 

Nord-Lock ApS
Gydevang 39-41
3450 Allerød
Danmark
CVR nummer: DK33878605
P nummer: 1017095117
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.287