23948sdkhjf

Scandi Byg a/s

Scandi Byg a/s er dansk markedsleder inden for industrielt fremstillet byggeri, og vi er specialister i udvikling, produktion og opførelse af modulbyggeri.

Over 40 års produktudvikling har sikret os en ekspertise, der gør os i stand til altid at rådgive og udarbejde løsninger, der matcher den enkelte kundes ønsker og krav til et byggeprojekt.

Vores primære forretningsområder er byggeri af boliger, kontorer, institutioner samt forskning/sundhedsfaciliteter for professionelle private og offentlige kunder

Vi bygger både som totalentreprenør, hovedentreprenør og underentreprenør og indgår gerne i et tæt samarbejde med arkitekter og andre rådgivere om udviklingen af et projekt. Det betyder, at vores kunder kan få det set-up, de ønsker sig, hvor vi varetager en større eller mindre del af det samlede byggeprojekt.

Vi råder over Danmarks største og bedst egnede produktionsfaciliteter – alt sammen under tag i tørre og opvarmede haller. Produktionen er opdelt i fire produktionslinjer, der sikrer stor fleksibilitet, og vi arbejder med en høj grad af automatisering i vores industrielle produktion. Vi kan dermed tilbyde en produktionskapacitet på 100.000 m2 færdigt byggeri om året.

Produktionen understøttes af et kompetent og velfungerende medarbejderteam bestående af blandt andre bygningskonstruktører, ingeniører, produktionsledere samt sælgere og tilbudsberegnere, ligesom vi i huset har vvs- og elinstallatører. Vores projektledere sikrer, at projekterne gennemføres som aftalt, og på byggepladserne har vi vores egen byggeledelse og montagehold.

Vi beskæftiger omkring 350 medarbejdere i vores administration, produktion og projektafdeling. Vores hovedkontor og produktion ligger i Løgstør, cirka 50 km. fra Aalborg, men vi arbejder på byggepladser rundt om i hele landet. Vi bygger også internationalt og har eksporteret vores modulbyggeri til bl.a. Norge, Færøerne, Tyskland og Shetlandsøerne.
Scandi Byg er et velkonsolideret datterselskab i en af Danmarks største entreprenørkoncerner, MTH GROUP.

Vores vision er, at "Vi vil sætte standarden for fremtidens byggeri med en innovativ og bæredygtig byggeproces".

Lad os sammen tænke i nye rammer!

 

Fakta om Scandi Byg a/s

Adresse
Scandi Byg a/s
Himmerlandsvej 3
9670 Løgstør
Se på kort

Region
Danmark
Nordjylland
Vesthimmerland Kommune

Telefon: +45 98672500

CVR nummer: DK89821517

P nummer: 1002827393

Ansatte: 350

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Anne Holland

Camilla Lydersen
Stilling: Projekteringsleder
Direkte telefon: +45 25 50 82 41

Flemming Dalgaard
Afdeling: Salg
Stilling: Salgs- og tilbudschef
Direkte telefon: +45 +45 40 76 25 00

Helle Vinther

Send til en kollega

0.187