23948sdkhjf

Dpc Skadedyrsbekæmpelse A/S

DPC Skadedyrsbekæmpelse A/S er en landsdækkende biologisk rådgivningsvirksomhed med hovedkontor i Aarhus og afdelinger i blandt andet Silkeborg, Randers, Horsens, Odense, Frederiksberg og Farum. Vores kunder er private husstande samt en lang række store og små danske virksomheder på tværs af forskellige brancher.

Effektiv skadedyrsbekæmpelse handler ikke kun om at bekæmpe skadedyr, men også om at forbygge at skadedyrsangreb finder sted.

Vi hjælper både i tilfælde af akutte skadedyrsproblemer og som led i en sikringsordning.

En sikringsordning er et længerevarende samarbejde, hvor vi med faste intervaller foretager kontrol af jeres virksomhed for at forebygge skadedyrsangreb.

Vi er en fleksibel virksomhed, der kan opfylde de fleste behov om skadedyrsbekæmpelse vores kunder måtte have. Vi tilpasser altid vores løsning og metode til den enkelte situation, og sætter en dyd i at være på forkant med de nyeste metoder og undersøgelser indenfor videnskaben om skadedyrsbekæmpelse både i Danmark og internationalt. Derfor har vi et tæt samarbejde med Statens Skadedyrlaboratorium og er endvidere medlem af både den britiske og den amerikanske brancheorganisation, British Pest Control Association og National Pest Management Association

Skadedyrsbekæmpelse og erhvervslivet
Hvad enten din virksomhed beskæftiger sig med fødevarer, hoteldrift, møbler eller noget helt andet, kan der opstå behov for et skadedyrsbekæmpelsesprogram. DPC Skadedyrsbekæmpelse har stor erfaring med at rådgive og udføre skadedyrsbekæmpelse og forebyggelse for danske og internationale virksomheder.

Bekæmpelsesarbejdet foregår under ledelse af vore uddannede biologer som bl.a. sikrer at bekæmpelsen bygger på de nyeste videnskabelige undersøgelser og som også sørger for at bekæmpelsen dokumenteres i henhold til normerne i den pågældende branche. Når bekæmpelsesarbejdet kræver særlige tilladelser, sørger vi naturligvis for at indhente dem, så vi altid er i stand til at løse netop det problem, vores kunde står med.

Gratis eftersyn
DPC Skadedyrsbekæmpelse tilbyder gratis og uforpligtende at gennemgå din virksomheds faciliteter med henblik på at klarlægge eventuelle skadedyrsproblemer. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 11 22 22, eller ved at sende en mail til info@dpcskadedyr.dk

Fakta om Dpc Skadedyrsbekæmpelse A/S

Adresse
Dpc Skadedyrsbekæmpelse A/S
Mandalsvej 11A
8200 Aarhus N
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 70112222

CVR nummer: DK26511666

P nummer: 1008997779

Ansatte: 8

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Erling Holmlund
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 70112222

Send til en kollega

0.11