23948sdkhjf
Del siden

Vølund Varmeteknik A/S

Vølund Varmeteknik A/S markedsfører et af branchens absolut stærkeste sortimenter indenfor varmepumper. Vi har et bredt sortiment, der bl.a. omfatter jordvarmepumper, luft/vand varmepumper, luft/luft varmepumper, brugsvandsvarmepumper og boligventilationsvarmepumper. Dette sikrer, at vi kan levere den rigtige varmepumpe uanset hvilket effektbehov huset har,

Udover et bredt program af varmepumpeløsninger, tilbyder vi også:

  • Biokedler og brændere
    Vore kedler og brændere er af høj kvalitet og der anvendes den nyeste forbrændingsteknik. Vores kedler opfylder alle krav til lovgivningen.
  • Varmtvandsbeholdere
    Vi tilbyder varmtvandsbeholdere og akkumuleringsbeholdere, til både små og store familier. Vi har flere modeller, og med en Vølund beholder er man sikret et kvalitetsprodukt med en isolering så varmetabet, stort set, er lig 0.
  • Service
    Vi tilbyder faglig ekspertassistance på alle vore produkter. Vi udfører bl.a. lovpligtige eftersyn samt opstart- og indreguleringer af alle vore varmepumper og har egen serviceorganisation, der dækker hele Danmark.

Vølund Varmeteknik A/S har været leverandør til den danske befolkning gennem mere end 140 år, bl.a. på varmetekniske produkter. Vølund tilhører en af europas førende virksomheder indenfor varmebranchen, den svenske, børsnoterede industrikoncern NIBE, og har med den internationale udviklingsafdeling mulighed for at tilpasse sine produkter i forhold til gældende dansk energipolitik, herunder ændringer i byggereglement.

 

 

Vølund Varmeteknik A/S
Industrivej Nord 7 B
7400 Herning
Danmark
CVR nummer: DK32938108
P nummer: 1016071621
55
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.11