FURUNO DANMARK A/S

FURUNO MobCom er leverandør af produkter til Mobil kommunikation. Det har taget mange års erfaring indenfor komplicerede kommunikationsløsninger. Vi har stor erfaring fra den maritime og offshore branchen. I de senere år har FURUNO også leveret komplette kommunikationsløsninger til vindmølleindustrien (Vindmølleparker).

Valget af kommunikationsløsninger afhænger af dine behov. FURUNO MobCom kan tilbyde præcis den løsning, som matcher kravene i virksomheden. Løsningerne er mange: analoge, digitale, TETRA eller vores støjbeskyttende Peltor produkter med indbygget radiokommunikation.

FURUNO DANMARK A/S beskæftiger sig bl.a. med kommunikationsløsninger indenfor industrien. Vi tilpasser kommunikationsløsningen til virksomhedens behov og vi gør det muligt, at kombinere alle former for kommunikation (Mobil, lukkede VHF/UHF systemer, digital og analog mv.). Ligeledes er det muligt at kommunikere under alle støjforhold og andre omgivelses påvirkninger.

FURUNO DANMARK A/S har igennem mange år beskæftiget sig med projektering af kommunikationsløsninger til skibe, offshoreanlæg og nybygninger, ligesom vi også beskæftiger os med udskiftning af ældre eller defekt udstyr.

Vi følger processen fra start til aflevering og vi har med vores mangeårige erfaring med klasseregler, systemtegninger, antenneplaner mv. et solidt udgangspunkt for at kunne indtræde som professionel og kompetent rådgiver i en kompliceret proces.

Det er vores klare målsætning fortsat at være på forkant med de seneste teknologiske landvindinger.

Med hovedfokus på navigation, kommunikation og fiskesøgning har FURUNO opbygget en helt unik, og markedets mest omfattende produktportefølje.

Fakta om FURUNO DANMARK A/S

Adresse
FURUNO DANMARK A/S
Hammerholmen 44-48
2650 Hvidovre
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Hvidovre Kommune

Telefon: +45 75132266

Fax: +45 75139514

CVR nummer: DK10999731

P nummer: 1003161219

Ansatte: >50

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jørgen Villadsen
Afdeling: FDK Esbjerg
Stilling: Teamleder
Direkte telefon: +45 73121906

Martin Fink Vagn Jensen
Afdeling: FDK Esbjerg
Stilling: Afdelingsleder
Direkte telefon: +45 73121901

Troels Weng Hansen
Afdeling: Hvidovre
Stilling: Marketingchef
Direkte telefon: +45 36 39 95 06

Send til en kollega

0.155