23948sdkhjf
Del siden

Rolltech A/S

ROLLTECH A/S blev etableret i 1985 med det primære formål, at være leverandør til isolerglasindustrien. Hovedproduktet er produktionen af afstandsprofiler til termoruder. Oprindeligt i materialerne aluminium og galvaniseret stål. Den seneste udvikling for optimering af randzonen i termoruder har skabt et behov for afstandsprofiler i rustfri stål. ROLLTECH A/S er nu en af de førende i markedet på dette område.

Med produktion og lager på 5.000 m² og ca. 40 ansatte er ROLLTECH A/S eneste skandinaviske producent af sin art. Som primær marked betragtes Europa under et.

ROLLTECH A/S kom i år 2001 ind under ALU-PRO s.r.l. Noale, Italien, der udelukkende producerer afstandsprofiler i aluminium. Efter denne sammenføring har ROLLTECH A/S koncentreret sig om produktion af galvaniserede stålprofiler ( FERROTECH ogFERROTECH3) og rustfri stålprofiler (CHROMATECH og CHROMATECH plus)

ROLLTECH A/S er komplet udbyder til isolerglasindustrien af afstandsprofiler, tilbehør/forbindere, samt tørstof og fugemasse. Endvidere tilbydes specialprofiler efter kundeønske.

ROLLTECH A/S har eget lakanlæg for lakering af afstandsprofiler i ønskede RAL- og NCS farver.

ROLLTECH A/S's kundemasse er lige fra store koncerner over landegrænser, store grupper af kunder, til uafhængige kunder – store som små.

Rolltech A/S
Johs. E. Rasmussens Vej 12
9800 Hjørring
Danmark
CVR nummer: DK78322519
P nummer: 1002547080
100
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.268